Internet Explorer advarsel

Hovsa!

Det ser ud til, at du besøger Erhvervsliv Aarhus i browseren Internet Explorer. Da Microsoft har valgt at lukke ned for den fortsatte udvikling af Internet Explorer, og i stedet anbefaler Microsoft Edge, gør vi det samme. Vi henviser derfor til Microsoft Edge, Google Chrome eller Safari, som alle supporteres.

De tre browsere er standard på hhv. Windows-, Chromebook- og Mac-computere, og kan derudover installeres helt gratis.

IWDK blev sidst afholdt som fysiske arrangementer tilbage i 2019. Foto: IWDK

Kom på forkant med Internet Week Denmark

Aarhus er for alvor på vej tilbage til normalen efter to år med corona som en uvelkommen gæst. I sidste uge blev Universitetsparken endnu engang fyldt til randen med glade studerende, da den traditionsrige kapsejlads blev afholdt. Og i denne uge er det Internet Week Denmark (IWDK), som igen slår dørene op til masser af arrangementer og events om it, tech og digitalisering.

Under temaet 'Tech It Forward' vil byen blive fyldt med op mod 10.000 gæster, og der er over 50 arrangementer rundt om i byen. IWDK bliver afviklet i tre spor: Green tech, Entrepreneur og Citizen, der handler om grøn omstilling, iværksætteri og borgerinddragelse, så der skulle være noget for enhver smag.

Erhvervsliv Aarhus hjælper dig på vej med at overskue det omfattende program med en guide fra tre deltagere: Simon Cederholm Lyhne fra Shouter, Lise Lystlund fra Co-coders og Christan Von Stamm Jonasson fra Dansk Erhverv, der hver især giver deres anbefalinger med afsæt i ugens program.

Vi sætter også spot på topchefers brug af Linkedin med gode råd til opslag fra denne uges gæsteskribent Morten Frederiksen, der er kandidat i retorik og har skrevet speciale om emnet.

Har du et arrangement, som er relevant for andre i erhvervslivet, så send os gerne et tip.

God fornøjelse med IWDK - og god læselyst.

Billede af Kirsten Louise Laursen
Billede af skribentens underskrift Kirsten Louise Laursen Erhvervsjournalist
Det er efterhånden to år siden, at Internet Week Denmark sidst kunne afholde fysiske events. Her er det fra åbningen i 2019. Foto: Moment Studio/IWDK 2019

Her får du anbefalingerne til årets IWDK fra 3 deltagere

Internet Week Denmark (IWDK) er tilbage i sin vante form efter to år i coronaens skygge. Nu er der igen masser af gratis arrangementer i byen, og der er gode muligheder for at hente både ny viden og danne nye relationer den næste uges tid.

Culture Works er ny hovedaktør bag arrangementet, og under temaet “Tech It Forward” vil de præsentere alt det, der er muligt, når vi samles og deler vores ekspertise, interesser og ressourcer på tværs af økosystemet.

Erhvervsliv Aarhus har talt med tre af årets gæster, om hvad de prioriterer at deltage i, og hvad de vil anbefale andre at skrive i kalenderen.

Internet Week Denmark er tilbage med fysiske arrangementer efter to års fravær og med en ny aktør i ryggen med store ambitioner. Vi har spurgt tre deltagere, hvad de finder værd at prioritere i årets program.

INSPIRATION: Aldrig før har vi været så afhængige af den digitale verden og de teknologier, den tilbyder, som vi er nu. Og netop det ønsker årets udgave af Internet Week Denmark at hylde, men samtidig også udfordre, når borgere, virksomheder og læringsinstitutioner samles fra tirsdag 3. til søndag 8. maj til tech-festival i byen.

Bag årets festival står fire nye aktører med ét klart formål: Vi skal gå fra tanke til handling.

Corona-pandemien satte skub i udviklingen af velfærdsteknologien, og Zoom gjorde sin grand entrance i takt med, at hjemmekontoret invaderede alle stuer. Samtidig stiller ønsket om en grønnere verden høje krav til fremtidens bæredygtige teknologi. Dette er fundamentet, når erhvervsliv og borgere i år atter kan samles fysisk.

Hovedaktøren bag IWDK Tech Festival 2022 er, Culture Works, der blandt andet står for åbningen.

- Årets tema “Tech It Forward” repræsenterer alt det, der er muligt, når vi samles og deler vores ekspertise, interesser og ressourcer på tværs af økosystemet. IWDK Tech Festival 2022 søger reel forandring, effekt og innovation, når vi gør tanker til handling og sætter ord på den teknolgiske innovation, der lever i økosystemet i Aarhus-regionen, siger Adrian Matthew Fey, der er kreativ direktør hos Culture Works og hovedansvarlig for årets IWDK.

Udover Culture Works står tre andre aktører med hvert sit emne inden for tech-branchen bag årets IWDK. Happy42 samler startups og investorer under sporet ‘Entreprenuer’, Alexandra Instituttet undersøger den bæredygtige tech udvikling med ‘GreenTech’-sporet, og Center for Digital Pædagogik inddrager borgerne under emnet ‘Citizen’.

IWDK Tech Festival 2022 kan opleves fra 3.-8. maj gennem både fysiske og digitale events. Størstedelen af festivalens events er gratis og kræver tilmelding på IWDK’s officielle hjemmeside.

IWDK

  • Aarhus Kommune er grundlægger af IWDK, der skaber et forum for debat og videndeling om de udfordringer, teknologiens verden også skaber i vores samfund. 
  • IWDK har eksisteret siden 2014 som Internet Week Denmark. Festivalen har alle år haft fokus på at skabe rum for de mange muligheder internettet og techbranchen åbner op for borgere og erhvervsliv. 
  • I 2021 blev festivalen udelukkende afholdt digitalt, mens IWDK Tech Festival 2022 vil være en hybrid mellem fysiske og digitale events. 
  • Læs mere på www.iwdk.dk.


Simon Cederholm Lyhne, stifter af Shouter

Simon Cederholm Lyhne ser frem til åbningen af IWDK, hvor hans fætter Anders Cederholm, og partner i Shouter, skal på scenen. Pressefoto.

Hvad ser du mest frem til?

-  Jeg er blevet spurgt, om jeg vil levere en keynote på fredag til Tech Stars, hvor jeg skal tale om take it forward i forhold til Shouter, og hvad der skal til. Det er første gang, jeg skal være speaker, og første gang jeg skal med til de fysiske arrangementer, så jeg glæder mig meget.

Hvad vil du ellers anbefale?

- Jeg synes, det er et ret vidt omspændende program. Jeg vil helt sikkert gå efter at deltage i Pitch Event torsdag aften. Jeg tror, jeg kender et par af de virksomheder, som skal pitche, så det bliver spændende at se.

- Derudover vil jeg gerne være med til noget networkning til Startup Aarhus Beer på Mig og Ølsnedkeren. Det er fedt med et uformelt arrangement, hvor der er mulighed for at mødes på kryds og tværs. Her efter corona vil folk bare gerne mødes igen.

Lise Lystlund, stifter af Co-coders

Lise Lystlund glæder sig til igen at kunne deltage i de fysiske arrangementer til IWDK. Foto: Rohan Shastri

Hvad er din rolle til IWDK?

- Min rolle til årets arrangement er lidt anderledes, end den plejer, for tidligere har jeg været meget involveret i hele eventet. Men i år er jeg kun med til at afholde et enkelt event.

- Jeg er med til at arrangere Tech Tales, der finder sted onsdag 4. maj om aftenen, hvor vi vil gøre en indsats for at gøre it og teknologi mere forståeligt. I it-branchen bruger vi mange forkortelser og svære ord, og det bliver meget indforstået, så denne aften handler om at formidle i almindeligt og forståeligt sprog.

Deltager du i andre arrangementer?

- Torsdag 5. maj skal jeg med på en guidet rundtur i bus om fremtidens grønne energisystem. Jeg tror, der er et kæmpe potentiale i digitaliseringen og den grønne omstilling, så det er jeg meget interesseret i.

- Som forælder til et barn, der snart skal have sin første mobil, er jeg optaget af brugen af digitale medier, så tirsdag deltager jeg i et online event om digitale børn og deres forældre. Det er noget, jeg selv tænker meget over, hvordan man støtter sine børn i brugen, og hvordan man sætter grænser?

Hvad synes du generelt om IWDK?

- Generelt vil jeg virkelig anbefale både ledere, men også medarbejdere at bruge tid på at deltage i nogle af arrangementerne. Jeg synes, IWDK er gode til de inkluderende arrangementer, så det er ikke en lukket klub for dem, der arbejder med it eller tech. Jeg har været med i mange år, også dengang jeg selv var ansat i it-branchen, og jeg har altid oplevet at komme hjem fra arrangementerne med ny viden.

Christian Von Stamm Jonasson, chefkonsulent, Dansk Erhverv

Christian Von Stamm Jonasson er chefkonsulent i Dansk Erhvervs marked for IT, Tele & Medier og får i år sin debut til IWDK. Pressefoto

Hvad skal du opleve til IWDK?

- Det er faktisk min debut til IWDK, så jeg glæder mig meget. Dansk Erhverv har været partner på arrangementet igennem længere tid, og jeg kender det lidt fra sidste år, hvor det jo var online. Men det er første gang, at jeg er med i Aarhus.

- Jeg skal være speaker til Tech Stars, hvor jeg skal sige noget om Dansk Erhvervs rolle i den regionale erhvervsudvikling, hvad det er, vi kan tilbyde startups og iværksættere, og hvordan Dansk Erhverv arbejder med tech-virksomheder.

Hvad vil du anbefale?

- Jeg kan desværre ikke blive i Aarhus i flere dage, da jeg skal deltage i en konference om cybersikkerhed i København onsdag og torsdag. Så jeg vil forsøge at gøre brug af de muligheder, der er for online events.

- Jeg synes, at hele sporet omkring GreenTech er utrolig spændende, så der vil jeg tjekke ind i eventet om bæredygtig hverdag. Og så er jeg personligt meget glad for computerspil og hele spilindustrien er en, vi er meget optaget af hos Dansk Erhverv, men vi har meget naturligt et erhvervsperspektiv, så der vil jeg gå efter nogle nye perspektiver og lytte med på et oplæg om gaming og det kritiske forbrug, som egentlig er målrettet skoleelever, men som, jeg også tror, er interessant for mig.

Hvilket output håber du på?

- Jeg håber at få nogle input og få en bedre forståelse af, hvordan spilbranchen indgår i børn og unges hverdag, og hvordan det kan påvirke børn og unges trivsel. Vi er jo grundlæggende meget positive omkring produkterne, fordi der er et kæmpe potentiale i spilindustrien også i Danmark. Men netop fordi, vi er så optagede af de store muligheder, kan der være en risiko for, at vi ikke er opmærksomme nok på, at der potentielt også er nogle dilemmaer, vi skal tage hånd om, så det håber jeg at blive lidt klogere på.

- Trods udfordringer realiserede vi et tilfredsstillende resultat samtidig med, at vi øgede vores strategiske investeringer og arbejdet for at skabe en grønnere fremtid i Danmark, siger Jacob Vittrup adm. direktør i Nrgi. Pressefoto

Her får du de seneste regnskaber fra Aarhus

Nrgi leverede et tilfredsstillende 2021-regnskab i et udfordrende år.

Salling Group forventer, at 2022 vil medføre en betydeligt reduceret indtjening.

Årsresultatet var ikke tilfredstillende, men Jorton er optimistiske om fremtiden.

Her er tre udvalgte regnskaber fra byens virksomheder.

Nrgi kom ud af 2021 med et overskud på 101 millioner kroner

Nrgi-koncernen beskriver selv årsresultatet som tilfredsstillende i det, de karakteriserer som et udfordrende år. Årets resultat landede på 101 millioner kroner og omsætningen lød på 2.779 millioner kroner.

- Corona-pandemiens fortsatte greb om samfundet og de stigende elpriser gjorde året til endnu et anderledes og udfordrende år. De kraftige stigninger i energipriserne, som slog igennem over hele verden, kunne mærkes hos både private forbrugere med variable prisaftaler og i virksomhederne, men også hos os som leverandør.

- Set i det lys har medarbejderne på tværs af koncernen virkelig smøget ærmerne op og fortsat leveret et stærkt arbejde for vores kunder – det er jeg stolt af, siger Jacob Vittrup, der er adm. direktør.

Salling Group ser et udfordrende år forude

Detailhandelskoncernen var sidste år påvirket af de fortsatte restriktioner i kølvandet på Coronapandemien. Samtidig lykkedes det at balancere hensynet til medarbejdere og kunder, forklarer administrerende direktør i Salling Group Per Bank. Foto: Roar Paaske

Efter to år med vækst på tværs af detailhandlen ligger Salling Groups forventninger til 2022 markant under de seneste års niveau. Årets første måneder er kraftigt påvirket af den voksende ustabilitet i Europa som følge af krigen i Ukraine, hastigt stigende energi- og fødevarepriser samt mangel på arbejdskraft.

- I 2021 leverede vi et flot resultat som var drevet af en stærk indsats af mine over 61.000 kolleger i tre lande. Det vil jeg gerne sige dem et stort tak for. Vi er dog nu i gang med et ekstremt udfordrende år i 2022 med heftig inflation og stigende råvarepriser, voldsomt forøgede energipriser og faldende nonfood- og tekstil-salg, der sætter hele branchen under pres, siger CEO Per Bank.

Salling Groups forventninger til 2022 er fortsat vækst i markedsandele på tværs af markeder, men en betydeligt reduceret indtjening. Omsætningen i Salling Group blev i 2021 66,2 mia. kroner mod 60,9 mia. kroner året før. Resultatet før skat var i 2021 på 3,0 mia. kroner mod 2,8 mia. kroner i 2020.

Jorton er optimistisk for fremtiden efter årsresultatet

Administrerende direktør, Allan Harbo, ser positivt på Jortons resultat og position i den danske byggebranche, hvilket understøttes af en flot ordrebeholdning for 2022. Foto: Christensen Photography

Årsresultatet for 2021 hos Jorton byder på en flot stigning i omsætningen, som nåede 1.250 mio. kroner svarende til en vækst på 12,8 procent. Det endelige resultat på 9,6 mio. kroner er dog ikke tilfredsstillende.

Jortons direktør lægger ikke skjul på, at resultatet kunne være bedre, men overordnet set er han optimistisk på virksomhedens vegne og understreger, at den landsdækkende entreprenør står utrolig stærkt.

- Vores resultat er påvirket af to konkrete byggesager, hvor henholdsvis en bygherre og underentreprenør er gået konkurs under projektets opførelse. Det har medført betragtelige tab, men viser samtidig, at vi i dag har styrken til at overkomme byggeriets uforudsigeligheder, når vi trods sådanne sager ender med sorte tal på bundlinjen.

- Vi er derfor optimistiske i forhold til fremtiden, hvilket underbygges af en flot ordrebeholdning for 2022, fortæller Allan Harbo, der er administrerende direktør.

Martin Østergaard Christensen bliver den nye stadsdirektør i Aarhus. Foto: Aarhus Kommune

Det er også værd at vide fra byens virksomheder

Martin Østergaard Christensen bliver ny stadsdirektør i Aarhus Kommune.

Rådgivningsvirksomheden Velas skal have ny direktør. 

Aarhus er udvalgt som en af EU-Kommissionens 100 klimaneutrale og smarte byer i 2030.

Her er tre udvalgte historier fra erhvervslivet i Aarhus.

Aarhus får ny stadsdirektør fra egne rækker

Det bliver et kendt ansigt, der bliver ny stadsdirektør i Aarhus Kommune. Martin Østergaard Christensen kommer fra en stilling som direktør i Børn og Unge. Han overtager posten som stadsdirektør efter Peter Pedersen, der har været konstitueret stadsdirektør, siden Niels Højberg valgte at fratræde ved udgangen af februar i år.

Martin Østergaard Christensen er uddannet cand.mag. i historie og psykologi fra Aalborg Universitet i 2003 og har taget en pædagogisk diplomuddannelse i 2005 ved Skive Seminarium. Martin har desuden taget KIOL-uddannelsen Strategisk Ledelse og flere moduler i masteruddannelsen i Public Administration.

Af tillidshverv er Martin Østergaard Christensen blandt andet medlem af advisory board i Komponent, kommunernes fælles udviklingscenter, ligesom han er medlem af kontaktudvalget i KL samt bestyrelsesmedlem i virksomheden Ping It.

Velas skal have ny topchef

- Det er både det rigtige tidspunkt for mig, men det er også det rigtige tidspunkt for virksomheden, siger Jan Winther. Pressefoto

Jan Winther har valgt at opsige sin stilling som administrerende direktør i Velas, der er en af landets største rådgivningsvirksomheder. Bestyrelsen har nu sat en rekrutteringsproces i gang for at finde afløseren.

- Jeg har altid sagt, at jeg ville træde ud af arbejdsmarkedet, mens jeg stadig var frisk både fysisk og psykisk. Samtidig skulle det være på et tidspunkt, hvor jeg karrieremæssigt kunne se tilbage på flotte resultater, jeg kunne være stolte af.

- Begge dele føler jeg, at jeg kan vinge af, og eftersom jeg inden længe fylder 68 år, er det derfor nu et oplagt tidspunkt for mig at stoppe som direktør, siger Jan Winther, der blev udpeget som direktør for virksomheden LMO umiddelbart efter, at den blev dannet i en fusion i 2008, mens Velas opstod som en fusion af netop LMO og Centrovice i 2020.

Velas rådgiver landmænd og erhvervsdrivende over hele landet om alt fra faglige spørgsmål til økonomi og strategi. Virksomheden beskæftiger godt 550 medarbejdere ud fra fire store huse i Aarhus, Horsens, Viborg og Vissenbjerg på Fyn. Jan Winther stopper efter planen 31. august 2022 men bliver siddende, indtil den nye direktør tiltræder.

Aarhus er udvalgt til prestigefyldt klimasatsning i Europa

Ud af et ansøgningsfelt på 377 byer er det offentliggjort, at Aarhus er valgt som en af EU-Kommissionens 100 klimaneutrale og smarte byer i 2030. De 100 europæiske byer er udvalgt til at være fortrop i den grønne og smarte omstilling. Byerne har forpligtet sig til at blive klimaneutrale allerede i 2030. Dermed kan de vise vejen for resten af EU, som har forpligtet sig på klimaneutralitet i 2050.

EU-samarbejdet vil understøtte Aarhus´ arbejde med at realisere målet om CO2-neutralitet i 2030 ved blandt andet at sikre midler og viden til den grønne omstilling, herunder i et endnu uvist omfang give privilegeret adgang til EU’s fundingprogrammer. Der forudses også en betydelig brandingværdi, særligt i forhold til investeringsmiljøet og grønne eksportmuligheder.

- Det er en fantastisk nyhed og et godt rygstød til klimaindsatsen i Aarhus. Vi arbejder  målrettet og ambitiøst mod målet i 2030. Men det er en kæmpe opgave, vi har foran os.  EU-missionen tilbyder en unik platform af ambitiøse byer, der alle har samme mål om klimaneutralitet i 2030. Vi kommer som bysamfund til at lære en masse samtidig med, at Aarhus kan stille sine egne erfaringer til rådighed for byer, som endnu ikke er lige så langt i den grønne omstilling, siger borgmester Jacob Bundsgaard.

Morten Frederiksen er kandidat i retorik fra Aarhus Universitet og i dag ansat som marketing og communications coordinator hos Euromaster. Han fik i øvrigt 12 for sit speciale. Privatfoto

Tænk fortællinger på Linkedin ind i din ledelse og få medarbejderne med dig

Morten Frederik brugte sit speciale i retorik på at nærstudere topchefer på Linkedin og deres brug af platformen. Som denne uges gæsteskribent har han sagt ja til at dele nogle centrale pointer fra den store analyse.

- Mit speciale viser, at topcheferne blandt andet bruger deres Linkedin-opslag til at italesætte virksomhedens værdier, skriver han. Og han deler blandt andet fem konkrete råd til at bruge den professionelle platform som leder:

1. Topchefen skal skinne tydeligt igennem og komme med sit personlige synspunkt.
 
2. Topcheferne skal kun skrive om det, de grundet deres stilling eller faglighed har en viden om.
 
3. Hold dig indenfor normerne og de fælles spilleregler på Linkedin.
 
4. Kommuniker på vegne af et fælles ”vi”, da det inviterer medarbejderne ind i fortællingen.
 
5. Hav forståelse for, at man som topchef både implicit og eksplicit taler på vegne af et meget stort publikum, der alle har en andel i fortællingen.

Linkedin. Et professionelt medie og slaraffenland for virksomheder og for erhvervsledere. Især omkring erhvervsledere har vi de seneste år set en bølge, hvor endnu flere er begyndt at være aktivt kommunikerende på mediet. Vi lever i en tid, hvor især medarbejdere har en stigende forventning om, at vores erhvervsledere er kommunikerende og synlige.

Og at så mange tyer til Linkedin er i den forbindelse helt oplagt. For knap et år siden afleverede jeg mit speciale i retorik. Det var et speciale, hvor jeg havde sat mig for at undersøge syv danske topchefer, hvis Linkedin-opslag og adfærd på mediet jeg først og fremmest analyserede. Igennem efterfølgende individuelle interviews med dem kom jeg et spadestik dybere.

Mit speciale viser, at topcheferne blandt andet bruger deres Linkedin-opslag til at italesætte virksomhedens værdier. Når de gør det, sker det i jeg-person med topchefen som personlig afsender. Samtidig er opslagene skrevet på vegne af et fælles og eksplicit “vi” med medarbejderne som aktive aktører, der handler, mener og gør noget bestemt. Derudover er der også et implicit “vi”, da topchefen ubevidst også taler på vegne af hele virksomheden og alle medarbejdere.

Derfor stod det hurtigt klart, at det er muligt at betragte topchefernes Linkedin-opslag som fortællinger. Det er dog indlysende, at de på grund af længden ikke er de samme fortællinger, som dem vi kender fra taler, litteratur eller i film. Alligevel kan vi se, at opslagene indeholder det, som vi kender ved fortællinger: værdisættelse, konflikt og oplevethed.

Fordelen ved fortællinger er, at mennesker langt hen ad vejen er historiefortællende væsner. Vi har alle en medfødt evne og lyst til at fortælle, forstå og udlede mening ud fra fortællinger.

Mit speciale viser også, at topcheferne kan bruge mediet og opslagene til at skabe forståelse for virksomhedens udfordringer og visioner. Det sker samtidig med, at de også præsenterer en række handlemuligheder overfor medarbejderne, der på den måde bliver motiveret og opfordret til at handle på en bestemt måde, der hjælper virksomheden og fortællingen bedst.

Kort fortalt kan topcheferne altså bruge LinkedIn til at præsentere både virksomhedens “why” og “how” i et format, som vi alle sammen kan forstå, og som vi alle sammen godt kan lide - nemlig i form af fortællinger.

Det lyder måske nemt bare at skulle dele opslag på Linkedin. Og hele idéen om at skabe en fortælling kan hurtigt komme til at lyde som et quickfix. Det er det dog ikke nødvendigvis.

En af de helt store udfordringer (og ganske vist også fordele) ved Linkedin er nemlig, at man som topchef taler på vegne af et meget stort publikum i form af sine medarbejdere, der også har andel af fortællingen. Samtidig taler de på én gang også til et meget fragmenteret publikum, der foruden egne medarbejdere også består af kunder og konkurrenter.

Det gør det kompliceret og betyder, at her er der fem opmærksomhedspunkter, man som topchef skal være opmærksom på, hvis man skal lykkes med sin brug af Linkedin og historiefortælling:

1. Det første handler om vigtigheden af personlig kommunikation. Topchefen skal skinne tydeligt igennem og komme med sit personlige synspunkt på den sag, som hun eller han omtaler.

2. Det andet handler om vigtigheden af kun at skrive om det, som topcheferne grundet deres stilling eller faglighed har en viden om.

3. Det tredje handler om vigtigheden af at overholde normerne og de fælles spilleregler på Linkedin.

4. Det fjerde handler om at kommunikere på vegne af et fælles ”vi”, da det inviterer medarbejderne ind i fortællingen med bestemte handlemuligheder.

5. Det femte og sidste opmærksomhedspunkt omhandler vigtigheden af at have forståelse for, at man som topchef både implicit og eksplicit taler på vegne af et meget stort publikum, der alle har en andel i fortællingen.

Selvom mit speciale har fokuseret på Linkedin, kan jeg allerede nu se, at mange af de samme pointer gør sig gældende i andre formater og på tværs af brancher, stillinger, virksomhedstyper og virksomhedsstørrelser. Det kunne eksempelvis være, når gymnasierektoren udsender sit ugentlige nyhedsbrev, når salgsdirektøren præsenterer de seneste salgstal, eller når den administrerende direktør sender en videohilsen inden juleferien.

Lige så snart at man som chef har en personlig kommunikation med medarbejderne, hvor hun eller han italesætter nogle af de udfordringer, som virksomheden står overfor, gør det narrative potentiale, specialets pointer og de ovenstående faldgruber sig gældende.

Netop dérfor er det min klare opfordring, at man som erhvervsleder tænker både Linkedin, men også fortællinger som helhed ind i sin egen ledelse og kommunikation med medarbejderne.