Internet Explorer advarsel

Hovsa!

Det ser ud til, at du besøger Erhvervsliv Aarhus i browseren Internet Explorer. Da Microsoft har valgt at lukke ned for den fortsatte udvikling af Internet Explorer, og i stedet anbefaler Microsoft Edge, gør vi det samme. Vi henviser derfor til Microsoft Edge, Google Chrome eller Safari, som alle supporteres.

De tre browsere er standard på hhv. Windows-, Chromebook- og Mac-computere, og kan derudover installeres helt gratis.

CEO og medstifter i s360 Jakob Vedel har formået at opbygge et af landets største bureauer på bare 10 år. Pressefoto

s360 har knækket koden til vækst i bureau-verdenen

- Der er en grund til, at de fleste bureauer ikke er større end de 25-30 ansatte, for det er ret svært at skalere sin forretning derfra, hvor du skal vokse udover din founder.

Ordene kommer fra Jakob Vedel, CEO og medstifter af det digtale performance bureau s360.

Han ved, hvad han taler om, for den vanskelige vækst udover de 30 ansatte er han for længst ovre. I dag kan han kalde sig chef for over 200 medarbejdere.

Vejen til succes bygger på nogle enkle principper om at være bedre end konkurrenterne, når man kommer som ung og uerfaren iværksætter, og hele tiden holde fokus på en høj faglighed.

I dagens nyhedsbrev får du historien om den imponerende vækstrejse s360 har været på, siden virksomheden blev stiftet for 10 år siden.

Jakob Vedel har stået i front for virksomheden siden begyndelsen, og hans indsats blev hædret i 2019, hvor han blev udvalgt til Berlingskes Talent 100-liste. I år giver han stafetten videre til Johan Peen, der er vicedirektør i s360.

Sammen med tre andre talenter fra Aarhus er han i år blandt de 100 talenter, som Berlingske har valgt at fremhæve. Læs mere om, hvem de er nedenfor.

Er du en af vores nye læsere, så er du velkommen til at tilmelde dig nyhedsbrevet lige her.

God læselyst - og tak fordi du følger med.

Billede af Kirsten Louise Laursen
Billede af skribentens underskrift Kirsten Louise Laursen Erhvervsjournalist
Mogens Møller, CEO og medstifter af Sleeknote, er glad for salget til amerikanske Drip. Pressefoto

Det skal du vide fra byens virksomheder

Krigen i Ukraine trækker spor til flere virksomheder i Aarhus.

AAK’s nye millioninvestering er med til at nedbringe CO2-udledningen i byen.

Sleeknote er solgt til et amerikansk e-handelsfirma.

Plantekoncernen Plantas Group køber odenseanske EuroFlora.

Producent af røntgensystemer NRT X-RAY bliver en en del af Canon Medical Systems.

Her er fem udvalgte historier fra erhvervslivet i Aarhus.

Krigen i Ukraine trækker spor til Aarhus

Jysk har besluttet midlertidigt at lukke sine butikker i Ukraine. Det sker som følge af Ruslands angreb mod Ukraine. Det skriver Finans.

Kæden har i alt 86 butikker i Ukraine. De holder nu alle sammen dørene lukket i en periode, fortæller Rune Jungberg Pedersen, kommunikationsdirektør i Lars Larsen Group, der står bag Jysk-kæden.

Salling Group og Folkekirkens Nødhjælp går sammen og starter en indsamling til de krigsramte borgere i Ukraine. Samtidig står Netto Polen klar med en landsdækkende indsamling, støtte til en lokal hjælpeorganisation og prisfald på de mest basale dagligvarer i butikker tæt på grænsen til Ukraine.

- Situationen i Ukraine og de forfærdelige billeder fra krigen påvirker os alle. Vi er som en stor dagligvarekæde ikke bare i Danmark, men også i Polen, tæt på kundernes hverdag, og det forpligter naturligvis. Derfor gør vi vores for at hjælpe de mennesker, der netop nu befinder sig i den helt forfærdelige situation, siger Henrik Vinther Olesen, der er CSR- og kommunikationsdirektør i Salling Group.

Millioninvestering fra AAK kan nedbringe CO2-udledningen i Aarhus

AAK Denmark A/S, det tidligere Aarhus Oliemølle, har netop besluttet at foretage en trecifret millioninvestering, der betyder, at fødevarevirksomheden kan reducere sin CO2-udledning med helt op til 90 procent. Det skriver Aarhus Kommune Erhverv.

I 2020 havde AAK en udledning på cirka 51.000 tons CO2, svarende til cirka fem procent af CO2-udledningen i hele Aarhus. Med den nye investering vil virksomheden reducere sin CO2-udledning med cirka 90 procent eller cirka 45.000 tons CO2. Det svarer til udledningen fra godt 25.000 benzinbiler.

AAK’s samlede bidrag til CO2-udledning i Aarhus reduceres dermed fra cirka fem til en halv procent.

- Denne investering viser, at vi er indstillet på at begrænse AAK’s miljøpåvirkning, og dette initiativ vil være stærkt medvirkende til, at vi bevæger os i den rigtige retning. Vi arbejder intensivt med vores leverandører for at sikre en bæredygtig forsyningskæde, når vi indkøber vores forskellige råvarer, og med denne investering viser vi, at vi også forpligter os til at begrænse miljøpåvirkningen, når det gælder vores egen drift, siger Johan Westman, CEO, AAK.

Softwarevirksomheden Sleeknote er solgt til Drip

Sleeknote er blevet solgt til den amerikanske e-handelsvirksomhed Drip for et ukendt millionbeløb. Sleeknote er et værktøj, som placerer pop-up bokse på hjemmesider. Disse bokse kan for eksempel fortælle de besøgende, at de kan deltage i en konkurrence og tilmelde sig et nyhedsbrev.

- Vi vidste, at hvis vi skulle tage Sleeknote til det næste niveau og ramme flere brands, så kunne vi ikke leve alene af finansiering. I stedet havde vi brug for ekspertise, specifikt at slå tøjlerne sammen med et andet firma, som er på samme mission med at udvikle sit produkt, udtaler Mogens Møller, CEO og Co-founder til Sleeknote.

Sleeknote blev stiftet i 2014 af Mogens Møller, Patrick Moog, Emil Kristensen, Daniel Aarup og Asger Eriksen og beskæftiger i dag 47 medarbejdere. Sleektnote skal nu bruge den nye erfaring og ekspertise fra Drip til at videreudvikle Sleeknotes produkt.

Plantas Group køber odenseanske EuroFlora

Den internationale plantekoncern, Plantas Group, der omsætter for 1 milliard kroner planter og blomster om året, gøder nu sin vækst yderligere ved at købe EuroFlora fra Odense.

- Vi har oplevet vækstrater på 10 procent om året de senere år, og har ambitioner om yderligere vækst ved at udvide vores eksisterende forretning ved egen kraft og opkøb. Og købet af EuroFlora er et perfekt match, fordi der er synergi mellem parterne. Sammen kan vi styrke eksporten af blomster og planter ud af Danmark og indkøb i både Danmark og Europa, forklarer Lars Bay-Smidt, medejer og CEO i Plantas Group.

Plantas Group har 40 års erfaring som blomster- og plantegrossist med salg til blandt andet supermarkeder, blomsterhandlere og havecentre i hele Europa. Købet af EuroFlora er nummer tre i en række opkøb og det største virksomhedskøb til dato.

Begge virksomheder har logistikcentre i Odense. Inden for få år lægges logistikcentrene sammen. Det samler virksomhederne og minimerer omkostningerne.

NRT X-RAY A/S bliver en en del af Canon Medical Systems

NRT X-RAY har indgået aftale med Canon Medical Systems i Japan om overtagelse af virksomheden. Efter de fornødne godkendelser og med umiddelbar effekt indgår NRT X-RAY herefter som datterselskab i Canon Medical Systems-koncernen.

NRT udvikler, producerer og markedsfører diagnostiske røntgensystemer til sundhedssektoren. Gennem de seneste mange år har dedikerede medarbejdere på virksomheden formået at udvikle, producere og markedsføre high end-systemer, som vinder markedsandele i Danmark og på eksportmarkederne.

- NRT og virksomhedens medarbejdere ser frem til at være en del af Canon Medical Systems, herved bidrage til Canon’s løsninger til den globale sundhedssektor og videreudvikle virksomheden under det nye ejerskab, siger NRTs CEO, Mogens Ravn.

Alle medarbejdere og ledelsen fortsætter under det nye ejerskab, udvikling og produktion af de eksisterende produktlinier fortsætter, og virksomhedens navn forbliver uændret.

52-årige Julie Sommerlund, nuværende dekan for humaniora på RUC, bliver ny rektor for DMJX. Pressefoto

Ugens nyt om navne

Julie Sommerlund, nuværende dekan for humaniora på RUC, bliver ny rektor for DMJX.

Bettina Antitsch Mortensen overtager formandsposterne i bestyrelserne i M+ koncernen efter afdøde Michael Antitsch Mortensen.

Mads Hedelund er ny uddannelseschef på Health, Aarhus Universitet.

Her er tre navne, der er værd at nævne fra det aarhusianske erhvervsliv.

Julie Sommerlund bliver ny rektor for DMJX.

Julie Sommerlund har arbejdet med ledelse af videregående uddannelser de seneste 15 år - herunder som dekan på RUC, hvor hun i dag er øverste chef for kommunikations- og journalistuddannelserne, og som leder på Kunstakademiets Designskole, hvor den praksisnære undervisning løber parallelt med de teoretiske, præcis som på DMJX.

Om sine visioner for DMJX siger Julie Sommerlund:

- Medierne udvikler sig med stor hast, og derfor er det vigtigt, at vi som samfund har en platform, hvor medierne kan diskutere med sig selv - og med omverdenen, ikke mindst - om, hvilken rolle medierne skal, kan og bør spille i samfundet, og dermed hvilket samfund vi ser for os i fremtiden. DMJX har med sin unikke position i medielandskabet en helt særlig mulighed for at kunne fungere som en sådan platform.

Privat er Julie Sommerlund bosiddende i Valby med sin mand. Hun har to voksne børn. Hun får fast base på DMJX i Emdrup, men med hyppig tilstedeværelse på DMJX i Aarhus.

Bettina Antitsch Mortensen overtager formandsposterne i M+ koncernen

Advokat Bettina Antitsch Mortensen overtager formandsposterne i bestyrelserne i M+ koncernen, der omfatter selskaberne M+ Ejendomme, M+ Invest samt Stenhøj Husene og Hybel. Det sker, efter hendes mand Michael Antitsch Mortensens død 31. januar 2022, som følge af et pludseligt hjertestop under en forretningsrejse til Schweiz.

- Det er på en utrolig trist baggrund, at jeg nu påtager mig disse formandshverv. Jeg ved, at det ville være Michaels ønske, at vi nu sikrer, at selskaberne fortsat har de ledelser, som de fortjener. Jeg vil lægge stor vægt på at lede den samlende virksomhed i samme ånd som tidligere. Det gør jeg med stor tillid til både de daglige ledelser og medarbejderne i selskaberne. Vi har dygtige, kompetente og loyale medarbejdere i alle virksomhederne, udtaler Bettina Antitsch Mortensen i en pressemeddelelse.

Beslutningen om at indtræde som bestyrelsesformand betyder samtidig, at Bettina Antitsch Mortensen har sat sit virke som profileret forsvarsadvokat i sit eget advokatfirma på standby.

Mads Hedelund er uddannelseschef på Health, Aarhus Universitet.

Mads Hedelund har siden 2016 arbejdet som studieservice-chef på Erhvervsakademi Aarhus. Her sidder han med ansvar for internationalisering, employability, studie- og
karrierevejledning, studiemiljø, SU og praktikadministration.

Fra 2013 til 2016 bestred han jobbet som international chef på Erhvervsakademiet, og før det var han i en årrække international mobilitetskonsulent og projektleder på VIA University College.

Mads Hedelund er 47 år og uddannet cand. mag i engelsk og amerikanske studier. Han erstatter Anna Bak Maigaard, som for nylig blev udnævnt som vicedirektør for uddannelse på AU.

CEO Jakob Vedel fortæller, at navnet S360 opstod som følge af en hurtig brainstorm, og da domænet var ledigt, slog de til. Pressefoto 

Stifter af s360: Vi skulle være de bedste for at blive taget seriøst

For 10 år siden var Jakob Vedel og Mathias Hillerup Larsen helt grønne inden for digital marketing. Alligevel besluttede de sig for sammen at stifte en konsulentvirksomhed, der skulle beskæftige sig med netop det.

10 år senere kan s360 prale af at være et af landets største bureauer i branchen med en vækstrate, der har fordoblet virksomheden hvert andet år siden etableringen. Deres vej til succes bygger på en enkel formel: Vær bedre end konkurrenterne, hold fokus på fagligheden, og udvid forretningen stille og roligt.

Det digitale performance-bureau s360 er med sine 200 ansatte et af landets største, en succes de har opnået på bare 10 år. Deres opskrift er enkel: Find en niche, vær 10 procent bedre end de andre, og hold fast i en høj faglighed.

DIGITAL: CEO Jakob Vedel har allerede fejret 10 års jubilæum i det digitale performance-bureau S360, som han selv har været med til at stifte. Det er det første og eneste job, han har haft, siden han blev færdiguddannet.

- Det er mit første voksenjob, så jeg har aldrig prøvet andet. Det har både været en fordel og en ulempe, tror jeg. For jeg havde ingen erfaring, da vi gik i gang, men på den anden side har jeg været meget ydmyg omkring det, fordi jeg ikke havde nogle forudindtagede meninger, fortæller Jakob Vedel.

Set udefra har det nok været mest en fordel, for Jakob Vedel har sammen med sin medstifter og CTO Mathias Hillerup Larsen bygget en virksomhed, der i dag tæller omkring 200 ansatte.

Fokus på nichen

Jakob Vedel og Mathias Hillerup Larsen er barndomsvenner fra Ringkøbing, og de har altid vidst, at de gerne ville starte en virksomhed sammen. Da de var færdige med deres uddannelser og var midt i 20'erne, opstod der en naturlig mulighed, og så slog de til.

I et lille lokale i Vestergade stiftede de s360 som en konsulentvirksomhed, der skulle tilbyde ydelser inden for digital marketing.

- Vi har altid haft stor fokus på fagligheden, det har været vores ledestjerne. Vi kom direkte fra skolen uden netværk og erfaring, men allerede dengang fandtes der hundredvis af bureauer. Så for at sikre en eksistensberettigelse skulle vi finde en niche og så bare virkelig dygtiggøre os.

- Vores valg faldt på SEO (søgemaskineoptimering, red.), fordi det havde mange svært ved, og det var faktisk vores eneste service de første tre år.

De første kunder var typisk små erhvervsdrivende som den lokale håndværker og frisør.

- Opskriften er ganske enkelt. Skaf en kunde og gør det godt, så har håndværkeren måske en søster, der også kan blive kunde.

s360

  • s360 blev stiftet i 2011 af barndomsvennerne, Jakob Vedel og Mathias Hillerup Larsen, og i maj 2017 købte Egmont sig ind som medejer.
  • Virksomheden blev grundlagt som et Search Marketing bureau. Siden har den udviklet sig til et full-service performance marketing bureau.
  • Forretningen tæller i dag +200 medarbejdere i Danmark, Norge, Sverige og Finland, med hovedkontor i Aarhus.
  • Blandt kunderne findes virksomheder som Power, Københavns Zoo og MG Motor Denmark.

Det lyder ganske enkelt, men bag den simple opskrift ligger det hårde slid.

- Det er benhårdt arbejde. Når man som os kommer udefra og er helt ny i branchen, så er det ikke nok at gøre det lige så godt som de andre. Vi skulle hele tiden være signifikant bedre for at vise vores berettigelse, så vi skulle gøre os ekstra umage.

Så frø med netværk

Vejen frem for Jakob Vedel og s360 har et stykke af vejen også været drevet af netværk. Ikke et netværk de havde på hånden som unge og uerfarne iværksættere, men et de har bygget op helt fra bunden.

I de første år brugte Jakob Vedel en del tid på at engagere sig i flere af byens professionelle erhvervsnetværk. Hans tilgang har aldrig været at skaffe nye kunder, men at skabe relationer.

- Min analytiske hjerne tjente mig godt, for jeg brugte det første lange stykke tid på at observere de andre deltagere. Hvad gjorde de godt og skidt, og så efterlignede jeg de dygtige. Man skal lade tiden arbejde for sig. Dem, der brager ind ad døren og bare vil sælge, falder fuldstændig igennem.

- Men hvis du bruger tid på at spørge ind til personen og er oprigtig nysgerrig, så får du skabt den menneskelige relation, og det er den, der betyder noget på den lange bane.

Han anerkender, at den tid man bruger på netværk, måske ikke er det bedste for forretningen i nuet, men kan blive det på langt sigt. Og når først du har været med i nogle år, har du lært folk at kende og kan sidenhed trække dig lidt ud.

Faglighed frem for alt

De to stifteres ophav i det vestjyske fornægter sig ikke. De er altid gået til opgaverne med ydmyghed og har gjort en dyd ud af ikke at blive for selvtilfredse. Og i takt med at virksomheden er vokset, er de blevet bevidste om at rekruttere de rigtige medarbejdere, som deler de samme værdier.

- Det er ikke, fordi vi har fundet den endelige formel til rekruttering, men vi ville ikke kunne vækste, som vi har gjort, hvis vi havde en meget stor udskiftning blandt medarbejderne. Vi har arbejdet for at skabe en arbejdsplads, hvor folk gerne vil være.

Jakob Vedel

  • Medstifter og CEO i s360.
  • Uddannet Cand.Merc i Strategi, Organisation og Ledelse fra Aarhus BSS.
  • 38 år, bor med sin kæreste og søn på Aarhus Ø. 

s360 har generelt et ungt team, hvor gennemsnitsalderen er omkring de 30 år, og en del af deres strategi har været at tage relativt nyuddannede ind, som de selv kan lære op, og så er de heller ikke bange for at gøre tingene på deres egen måde.

- En af de vigtigste nøgler til vores succes er at bygge en stærk kultur. Det at skabe en arbejdsplads, hvor man selv har lyst til at arbejde. Medarbejderne her er engagerede og føler en tilknytning til projekterne.

- Vores ledere er også specialister, de ved ikke kun noget om ledelse. Over tid er vi blevet bevidste om vigtigheden af kombinationen i at finde en specialist, der også har flair for ledelse. Fordi de kan give medarbejderne en bedre og mere relevant sparring, hvilket passer godt til vores kultur.

Vær lidt bedre hver dag

Det digitale performance-bureau har formået at fordoble virksomheden hvert andet år de sidste 10 år, og med den erfaring i bagagen er der fortsat masser af ambitioner for s360.

- Når jeg kigger tilbage til begyndelsen - hold op, der var meget jeg ikke vidste om at drive virksomhed. Men henover årene har vi været igennem de fleste faser, og det giver en ro og selvtillid i at tro, at vi kan håndtere det, der må komme fremadrettet.

Målet for s360 i fremtiden er ganske klart, de vil være et globalt konsulenthus, men fortsat med hjertet i Aarhus. Virksomheden har allerede kontorer i Sverige, Norge og Finland.

- Man overvurderer, hvor meget man kan nå på et år, og man undervurderer, hvor meget man kan nå på 10 år. Hvis vi kan forbedre os en procent hele tiden, bliver det til rigtig meget over tid, lyder det afsluttende fra Jakob Vedel om fremtiden for S360.

Rasmus Skjøtt, CDO hos Søstrene Grene, Anna Katrine Matthiesen, partner, Vertica, Johan Peen, COO, s360 og Mathias Frostholm Kristensen, Head of Unit, Skattestyrelsen er fire talenter med afsæt i Aarhus, der er med på årets Talent 100-liste fra Berlingske. Collage/Pressefotos

Her er fire talenter fra Aarhus, du bør kende

Berlingske har for 18. gang offentliggjort sin årlige Talent 100-liste, med 100 talenter under 36 år indenfor forskellige brancher.

De 100 talenter arbejder i vidt forskellige brancher, og de er udvalgt på baggrund af en indstilling. Fire af de 100 talenter kommer fra virksomheder i Aarhus, og dem kan du møde her.

De fire udpegede Aarhus-talenter er Rasmus Skjøtt, CDO, Søstrene Grene, Anna Katrine Matthiesen, partner, Vertica, Johan Peen, COO, s360 og Mathias Frostholm Kristensen, funktionsleder i Skattestyrelsen.

Dagbladet Berlingske har endnu engang sat navne på sin Talent 100-liste, der peger på nogle af Danmarks største erhvervstalenter under 36 år. Denne gang er fire af navnene fra Aarhus og omegn.

KÅRING: Berlingske har sine kerne-læsere i hovedstaden, og det tætte tilhørsforhold til København skinner igennem på den årlige Talent 100-liste, som dagbladet for 18. gang har sat sammen.

Det er læserne, der nominerer årets talenter - i år blev det til flere end 400 nomineringer - mens et dommerpanel bestående af avisens redaktører, kommentatorer og journalister står bag den endelige udvælgelse ofte med afsæt i chefanbefalinger.

Et talent i Berlingske-regi er under 36 år, og selv om juryen bryster sig af at vægte diversitet højt i de i alt ni kategorier, så har årets liste en geografisk slagside mod øst for Storebælt.

Vi har dog fundet fire talenter på listen med tilknytning til Aarhus og omegn.

Rasmus Skjøtt, CDO, Søstrene Grene

Rasmus Skjøtt, chief digital officer i Søstrene Grene er ifølge Berlingske et af dansk erhvervsliv 100 største talenter. Rasmus er kandidat i medievidenskab fra Aarhus Universitet. Pressefoto

Den hæderkronede handelsvirksomhed Søstrene Grene har gennemgået en stor digital transformation i de seneste år, og her har 32-årige Rasmus Skjøtt været lederen i spidsen for digitaliseringen som chief digital officer.

Det har han gjort så godt, at både Dansk Erhvervs E-Handelsprisen og prisen Digital Transformation fra Danish Digital Award landede hos Søstrene Grene i 2021.

- Han har på kort tid opbygget en digital afdeling med mere end 35 specialister, der dagligt fokuserer på at flytte Søstrene Grenes digitale forretning og skabe exceptionelle kundeoplevelser. Det digitale team er fyldt med unge talenter, som ud over at performe fagligt fungerer i en kultur, hvor fagligt fokus går hånd i hånd med socialt samspil, skriver Lars Christensen, der er partner i e-handelshuset Vertica, blandt andet i sin indstillingen af Rasmus Skjøtt.

Anna Katrine Matthiesen, partner, Vertica

Anna Katrine Matthiesen er både den yngste og første kvindelige partner hos Vertica i Aarhus. Pressefoto

Hos Vertica ligger ansvaret for e-commercekonsulenthusets største og vigtigste kunder i hænderne på 35-årige Anna Katrine Matthiesen. Hun er samtidig virksomhedens første kvindelige og yngste partner.

Anna Katrine Matthiesen får skudsmålene 'fagligt fyrtårn' og 'feminint forbillede' i en mandsdomineret tech-verden i indstillingen fra Uffe Meiner, partner i Vertica:

- Med sin fantastiske evne til at skabe nære og loyale kunderelationer har hun formået at vækste kundernes digitale forretning, ligesom hun gennem flere år har fået kundeporteføljen til at øge sine investeringer i digitale transformationer betragteligt. Her kan det nævnes, at Anna inden for få år har mere end fordoblet omsætningen i sin portefølje.

Johan Peen, COO, s360

Johan Peen bor fortsat i København, men som en del af ledelsen hos fremadstormende s360 bruger han en stor del af sin tid i Aarhus. Pressefoto

I 2019 skiftede Johan Peen sit job hos Google ud med stillingen som COO (vicedirektør) i den aarhusianske marketingvirksomhed s360. Siden er virksomheden vokset fra 60 ansatte i Danmark til 210 medarbejdere i Norden, og det er ifølge CEO Jakob Vedel i høj grad den 33-årige vicedirektørs fortjeneste.

- Johan tænker forretningsudvikling, vidensdeling og skalering, som det gøres hos en topmoderne international teknologivirksomhed – ikke et traditionelt konsulenthus. Han udfordrer kompromisløst status quo og accepterer ikke "den gamle måde" at gøre tingene på, hvis det kan optimeres eller gøres bedre, skriver Jakob Vedel i sin anbefaling til Berlingske.

Mathias Frostholm Kristensen, Head of Unit, Skattestyrelsen

Mathias Frostholm Kristensen, 31 år, er jurist fra Aarhus Universitet og bosiddende i Skanderborg. Pressefoto

Udbytteskat. Det er specialet hos Mathias Frostholm Kristensen, der har gjort kometkarriere i Skattestyrelsen med base i Højbjerg.

Den 31-årige jurist har siden 2019 båret titlen funktionsleder - eller Head of Unit - i en afdeling, der håndterer refusion af udbytteskat, og her har den tidligere danmarksmester i cykling og landsholdsrytter hurtigt skabt en stærk enhed.

Som Rasmus Winther Borup, underdirektør i Udbytteskat ved Skattestyrelsen, skriver i sin indstilling:

- Jeg var ikke i tvivl, da lederen for vores nyoprettede enhed i 2019 skulle findes. Selvom det var et stærkt ansøgerfelt, kunne det kun være Mathias. Jeg har sjældent mødt et ledertalent, der i så ung en alder udviser så stort et lederpotentiale.