Regnskaber

Seneste regnskaber fra Aarhus
Søg i regnskaberne ved at trykke "Ctrl + F"
Forside For abonnenter

Tallene er vendt: Virksomhed i Aarhus N er gået fra underskud til overskud

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i firmaet VV Sisters ApS i Aarhus N. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -25.856 til 59.014 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Forrige år var der i gennemsnit 0 fuldtidsmedarbejder beskæftiget i virksomheden, og det steg til et ansat i det seneste regnskabsår.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet i Aarhus C-virksomheden Nabo Kiosk ApS

Nabo Kiosk ApS, der er en virksomhed i Aarhus C, har igen overskud. Det fremgår af regnskabet for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet dalet fra 112.520 til 112.182 kroner før skat. Blandt de fire seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 125.344 kroner. Forrige år var der i gennemsnit fire fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til fem ansatte i det seneste regnskabsår.

Forside For abonnenter

Nyt regnskab: Kaj Kiosk ApS i Aarhus C får underskud

Det seneste år er endt med underskud i Aarhus C-virksomheden Kaj Kiosk ApS. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et underskud på -51.238 kroner. Det er virksomhedens første regnskab. Antallet af ansatte var i gennemsnit to i 2022, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere.

Forside For abonnenter

Tallene går op: Konsulentvirksomhed i Aarhus N fik større overskud end året før

Overskuddet er blevet større i det seneste år i CGreen ApS, der er en virksomhed i Aarhus N. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 644.778 til 925.023 kroner før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Stabilt: Holdingselskab i Aarhus N hold fast i overskuddet

Overskuddet er blevet større i det seneste år i CGreen Holding ApS, der er en virksomhed i Aarhus N. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 500.634 til 539.344 kroner før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Konsulentvirksomhed i Egå går fra overskud til underskud

Overskuddet i BALLING ADVICE OG ADMINISTRATION ApS, der er et firma i Egå, blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet under nul-stregen fra 86.334 til -92.865 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 571.146 kroner.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet i Aarhus C-virksomheden Drenday ApS

Drenday ApS, der er en virksomhed i Aarhus C, har oplevet en relativ stor nedgang i overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 525.073 til 30.179 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 525.073 kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit to ansatte.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Konsulentvirksomhed i Egå går fra overskud til underskud

Overskuddet i Procurement & Supply Chain Consult ApS, der er et firma i Egå, blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af regnskabet for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet under nul-stregen fra 440.288 til -522.117 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 1,5 millioner kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit to ansatte.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Martin Dyg Jensen Holding ApS i Egå går fra overskud til underskud

Overskuddet i Egå-virksomheden Martin Dyg Jensen Holding ApS blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet gået tilbage fra 325.948 til -423.208 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 1,1 millioner kroner.

Forside For abonnenter

Tallene går op: ApS Ø/19 Invest fik større overskud end året før

ApS Ø/19 Invest, der er en virksomhed i Risskov, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 185.897 til 239.667 kroner før skat.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet hos virksomhed i Aarhus N

Overskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i FUSEUSE ApS, der er en virksomhed i Aarhus N. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet skrumpet fra 30.613 til 19.374 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet hos virksomhed i Risskov

Overskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i Skrydstrup-Synthesis Holding ApS, der er en virksomhed i Risskov. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet skrumpet fra 55.926 til 34.028 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 108.562 kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Opad igen: Mindre underskud i Virksomhed i Aarhus C

Selvom tallene tallene stadig er røde, er underskuddet i det seneste år faldet i Aarhus C-virksomheden HMK Consult ApS. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet mere end halveret fra -1,7 millioner til -435.712 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 876.724 kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Nyt regnskab: Virksomhed i Aarhus C får underskud

Det seneste år er endt med underskud i Aarhus C-virksomheden MKR Finans ApS. Det fremgår af regnskabet for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et underskud på -18.667 kroner. Det er firmaets første regnskab. Antallet af ansatte var i gennemsnit 0 i 2021/22, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet i Viby J-virksomheden Steen Brockdorff

Overskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i Steen Brockdorff, der er et firma i Viby J. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet dalet fra 65.488 til 1076 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 65.488 kroner. Antallet af ansatte var i gennemsnit 0 i 2022, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Overskud hos Kringelum & Holmgren ApS

Der blev tjent penge i det seneste regnskabsår i Aarhus N-virksomheden Kringelum & Holmgren ApS. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et overskud på 46.760 kroner. Det er virksomhedens første regnskab.

Forside For abonnenter

Nedad: Konsulentvirksomhed i Risskov fik igen tab

Risskov-virksomheden 3C Communication ApS fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet blevet større fra -11.653 til -17.413 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 161.604 kroner.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Lars Risager Invest ApS i Højbjerg går fra overskud til underskud

Overskud er blevet til underskud i Lars Risager Invest ApS, der er et firma i Højbjerg. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet under nul-stregen fra 316.197 til -90.254 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 316.197 kroner.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Virksomhed i Viby J fik millionoverskud

Overskuddet er blevet større i det seneste år i RENÉ DUPONT INVEST ApS, der er en virksomhed i Viby J. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 2,6 millioner til 2,8 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 3,1 millioner kroner. Antallet af ansatte var i gennemsnit et i 2022, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Stigba Holding ApS i Aarhus C ryger fra overskud til millionunderskud

Overskud er blevet til underskud i Stigba Holding ApS, der er et firma i Aarhus C. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet under nul-stregen fra 4,5 millioner til -1,1 millioner kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 4,5 millioner kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Tallene går op: Ejendom 20a ApS fik større overskud end året før

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Ejendom 20a ApS, der er en virksomhed i Højbjerg. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 553.252 til 884.954 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Holdingselskab i Højbjerg går fra overskud til underskud

Overskuddet i Kiropraktor Lotte Wilchen Holding ApS, der er et firma i Højbjerg, blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet under nul-stregen fra 475.544 til -546.778 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 2,2 millioner kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Tandlæge-virksomhed i Åbyhøj ryger fra millionoverskud til underskud

Overskud er blevet til underskud i Åbyhøj-virksomheden Tandlæge J.P. Bruun ApS. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet gået tilbage fra 2,7 millioner til -448.552 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 2,7 millioner kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Tilbagegang i overskuddet hos virksomhed i Aarhus C

HRA Advokatholdingselskab ApS, der er en virksomhed i Aarhus C, har oplevet en relativ stor nedgang i gevinsten i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 3,1 millioner til 1,4 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 3,1 millioner kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Actus A/S fik millionoverskud

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Actus A/S, der er en virksomhed i Aarhus C. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 13,3 millioner til 14,6 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. I det foregående regnskabsår var der i gennemsnit ti fuldtidsmedarbejdere, men i det nye regnskab er tallet faldet til syv ansatte.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet i Aarhus C-virksomheden Next Level Aarhus A/S

Overskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i Next Level Aarhus A/S, der er en virksomhed i Aarhus C. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet skrumpet fra 24,4 millioner til 19,3 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 26,6 millioner kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Overskuddet faldt relativt meget i Leighton Foods A/S i Tilst

Leighton Foods A/S, der er en virksomhed i Tilst, har oplevet en relativ stor nedgang i overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 9,2 millioner til 4,4 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 9,7 millioner kroner. Forrige år var der i gennemsnit 37 fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til 38 ansatte i det seneste regnskabsår.

Forside For abonnenter

Tallene vendt: Martin Sørensen Ejendomme ApS i Geding gik fra underskud til overskud

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i firmaet Martin Sørensen Ejendomme ApS i Geding. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -137.410 til 99.995 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet hos ejendomsvirksomhed i Geding

Overskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i MS Opbevaring ApS, der er en virksomhed i Geding. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet skrumpet fra 676.027 til 411.659 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 676.027 kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Stabilt: Virksomhed i Aarhus C hold fast i overskuddet

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Aart de Vos ApS, der er en virksomhed i Aarhus C. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 934.427 til 959.828 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 1,0 millioner kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit ni ansatte.

Forside For abonnenter

Stadig minus: Abelonelundvej Etape 2 ApS får nyt millionunderskud

Aarhus C-virksomheden Abelonelundvej Etape 2 ApS fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet blevet større fra -78.812 til -1,6 millioner kroner før skat. Medarbejdertallet var på 0 i 2022, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet i Aarhus C-virksomheden Actus Administration A/S

Overskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i Actus Administration A/S, der er en virksomhed i Aarhus C. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet skrumpet fra 1,1 millioner til 656.361 kroner før skat. Blandt de fire seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Tallene går op: Konsulentvirksomhed i Aarhus C fik større overskud end året før

HUMANPIXELS ApS, der er en virksomhed i Aarhus C, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 92.056 til 123.901 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Medarbejdertallet var på 0 i 2022, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet i Brabrand-virksomheden Perrino ApS

Perrino ApS, der er en virksomhed i Brabrand, har igen overskud. Det fremgår af regnskabet for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet dalet fra 491.559 til 486.250 kroner før skat. Blandt de fire seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 539.647 kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

På vej frem: Holdingselskab i Stavtrup har skåret underskuddet ned

Stavtrup-virksomheden LUNDSTRØMholding ApS fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet begrænset fra -3962 til -3283 kroner før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Actus Investor A/S fik millionoverskud

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Actus Investor A/S, der er en virksomhed i Aarhus C. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 8,5 millioner til 10,1 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 16,4 millioner kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Vending: B. Witthøft ApS i Trige er gået fra skidt til godt

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i virksomheden B. Witthøft ApS i Trige. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -10.187 til 429.586 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit to ansatte.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger flere gange: Holdingselskab i Spørring tjente flere penge i seneste regnskab

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Tandlæge Merete Kolding Bøcher Holding ApS, der er en virksomhed i Spørring. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset mange gange fra 259.029 til 894.740 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Forrige år var der i gennemsnit 0 fuldtidsmedarbejder beskæftiget i virksomheden, og det steg til et ansat i det seneste regnskabsår.

Forside For abonnenter

Nyt regnskab: Millionoverskud hos Brdr. Møller Invest ApS

Der blev tjent penge i det seneste regnskabsår i Aarhus C-virksomheden Brdr. Møller Invest ApS. Det fremgår af regnskabet for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et overskud på 8,8 millioner kroner. Det er firmaets første regnskab.

Forside For abonnenter

Tallene går op: Lægeklinik i Højbjerg fik større overskud end året før

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Speciallæge Tekla J. Jørgensen ApS, der er en virksomhed i Højbjerg. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 407.066 til 606.008 kroner før skat. Blandt de tre seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Overskud hos Plotteriet ApS

Der blev tjent penge i det seneste regnskabsår i Åbyhøj-virksomheden Plotteriet ApS. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et overskud på 186.988 kroner. Det er virksomhedens første regnskab. Antallet af ansatte var i gennemsnit tre i 2022, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Palmgren Jessen Holding ApS i Risskov ryger fra overskud til millionunderskud

Overskuddet i Risskov-virksomheden Palmgren Jessen Holding ApS blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet gået tilbage fra 650.625 til -1,0 millioner kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 650.625 kroner.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Overskuddet faldt relativt meget i Phigus Erhvervsejendomme A/S i Højbjerg

Phigus Erhvervsejendomme A/S, der er en virksomhed i Højbjerg, har oplevet en relativ stor nedgang i overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 2,1 millioner til 658.295 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 2,2 millioner kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Malling Landbrug ApS i Fastrup går fra overskud til underskud

Overskuddet i Fastrup-virksomheden Malling Landbrug ApS blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet gået tilbage fra 24.359 til -53.245 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 188.673 kroner. Antallet af ansatte var i følge regnskabet et, året før var det to.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Overskuddet faldt relativt meget i Falafel King ApS i Aarhus C

Overskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i Falafel King ApS, der er et firma i Aarhus C. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet dalet fra 103.999 til 25.660 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 103.999 kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Finansvirksomhed i Bering går fra overskud til underskud

Overskuddet i NØRHOLM PLUS INVEST ApS, der er et firma i Bering, blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af regnskabet for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet under nul-stregen fra 248.408 til -253.996 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 271.859 kroner.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Ejendomsvirksomhed i Viby J fik millionoverskud

Overskuddet er blevet større i det seneste år i SBF Ejendomme Kridthøj ApS, der er en virksomhed i Viby J. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 1,8 millioner til 1,9 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Røde tal forsvandt: Arkitekt-virksomhed i Aarhus C er gået fra underskud til overskud

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i firmaet Sølvsten Arkitektur & Design ApS i Aarhus C. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -6728 til 113.330 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Ejendomsvirksomhed i Viby J fik millionoverskud

Overskuddet er blevet større i det seneste år i SBF Ejendomme Beder ApS, der er en virksomhed i Viby J. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 639.509 til 1,0 millioner kroner før skat. Blandt de tre seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Overskud hos Active Ownership ApS

Der blev tjent penge i det seneste regnskabsår i Hasselager-virksomheden Active Ownership ApS. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et overskud på 119.354 kroner. Det er virksomhedens første regnskab. Antallet af ansatte var i gennemsnit et i 2022, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere.

Forside For abonnenter

Begrænset nedgang: Holdingselskab i Trige fik lidt lavere overskud

Henrik Frandsen Holding, Trige ApS, der er en virksomhed i Trige, har igen overskud. Det fremgår af regnskabet for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet dalet fra 1,3 millioner til 1,2 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 1,3 millioner kroner.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger flere gange: Holdingselskab i Brabrand tjente flere penge i seneste regnskab

KEEP HOLDING ApS, der er en virksomhed i Brabrand, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 81.490 til 852.619 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet hos virksomhed i Trige

Overskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i H. F. Tømrer & Snedkerforretning ApS, der er en virksomhed i Trige. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet skrumpet fra 1,7 millioner til 1,5 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 1,7 millioner kroner. Forrige år var der i gennemsnit ti fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til 11 ansatte i det seneste regnskabsår.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Justsen Energiteknik A/S fik millionoverskud

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Justsen Energiteknik A/S, der er en virksomhed i Brabrand. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end fordoblet fra 1,4 millioner til 3,4 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 10,7 millioner kroner. I det foregående regnskabsår var der i gennemsnit 33 fuldtidsmedarbejdere, men i det nye regnskab er tallet faldet til 30 ansatte.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Ejendomsvirksomhed i Egå fik millionoverskud

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Ejendomsselskabet af 1/9 1980 A/S, der er en virksomhed i Egå. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 771.103 til 1,3 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Ejendomsvirksomhed i Trige går fra overskud til underskud

Overskuddet i HF Invest, Trige ApS, der er et firma i Trige, blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet under nul-stregen fra 16.190 til -20.494 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 50.238 kroner.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Holdingselskab i Tranbjerg J fik millionoverskud

Overskuddet er blevet større i det seneste år i CMV Holding ApS, der er en virksomhed i Tranbjerg J. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset mange gange fra 300.855 til 1,3 millioner kroner før skat.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Virksomhed i Solbjerg fik millionoverskud

Overskuddet er blevet større i det seneste år i RPH-INVEST ApS, der er en virksomhed i Solbjerg. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end fordoblet fra 1,8 millioner til 5,3 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

På vej frem: Lidt mindre tab hos Kragelund Kommunikation A/S

Underskuddet i Viby J-virksomheden Kragelund Kommunikation A/S er blevet mindre i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet kraftigt formindsket fra -218.139 til -135.596 kroner før skat. Blandt de fire seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 531.125 kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit fire ansatte.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Jantzen Investments ApS i Beder ryger fra overskud til millionunderskud

Overskud er blevet til underskud i Jantzen Investments ApS, der er et firma i Beder. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet under nul-stregen fra 3,8 millioner til -1,9 millioner kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fire regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 5,7 millioner kroner.

Forside For abonnenter

På vej frem: Lidt mindre tab hos Nordic Solution Partner ApS

Aarhus C-virksomheden Nordic Solution Partner ApS fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet begrænset fra -64.618 til -50.289 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 346.212 kroner. Medarbejdertallet var på et i 2022, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Nedad: Konsulentvirksomhed i Aarhus C fik igen tab

Aarhus C-virksomheden ANDERS SAUR INVEST ApS fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet blevet større fra -64.649 til -96.060 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 373.428 kroner. Antallet af ansatte var i gennemsnit 0 i 2022, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Tallene går op: Virksomhed i Højbjerg fik større overskud end året før

Overskuddet er blevet større i det seneste år i TechD ApS, der er en virksomhed i Højbjerg. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 368.371 til 421.063 kroner før skat. Medarbejdertallet var på to i 2022, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Holdingselskab i Tranbjerg J ryger fra millionoverskud til underskud

Overskud er blevet til underskud i Tranbjerg J-virksomheden KL Invest Holding ApS. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet gået tilbage fra 3,3 millioner til -521.987 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 3,3 millioner kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Koch Holding A/S fik millionoverskud

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Koch Holding A/S, der er en virksomhed i Viby J. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 7,3 millioner til 11,5 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Forrige år var der i gennemsnit 34 fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til 38 ansatte i det seneste regnskabsår.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Overskuddet faldt relativt meget i Jakob Vang Glud Holding ApS i Risskov

Jakob Vang Glud Holding ApS, der er en virksomhed i Risskov, har oplevet en relativ stor nedgang i overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 347.015 til 56.928 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 406.832 kroner. Antallet af ansatte var i gennemsnit 0 i 2022, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet hos ejendomsvirksomhed i Risskov

Overskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i Kromann Laschewski Ejendomme ApS, der er en virksomhed i Risskov. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet skrumpet fra 88.879 til 78.545 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 131.516 kroner.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Ejendomsvirksomhed i Viby J fik millionoverskud

Overskuddet er blevet større i det seneste år i K/S Dampvæveriet, Grenå, der er en virksomhed i Viby J. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 3,7 millioner til 4,5 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Stabilt: Holdingselskab i Viby J hold fast i overskuddet

Komplementarselskabet Dampvæveriet ApS, der er en virksomhed i Viby J, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 6302 til 6382 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Tilbagegang i overskuddet hos maler-virksomhed i Aarhus C

Malerfirmaet Mogens Lindgaard ApS, der er en virksomhed i Aarhus C, har oplevet en relativ stor nedgang i gevinsten i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 563.447 til 224.293 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 1,2 millioner kroner. Antallet af ansatte var i følge regnskabet fire, året før var det fem.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Skamol A/S fik millionoverskud

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Skamol A/S, der er en virksomhed i Viby J. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 37,7 millioner til 66,9 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. I det foregående regnskabsår var der i gennemsnit 427 fuldtidsmedarbejdere, men i det nye regnskab er tallet faldet til 258 ansatte - en nedgang på 39,58 procent.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Tilbagegang i overskuddet hos ejendomsvirksomhed i Viby J

RACEHALL Ejendomme A/S, der er en virksomhed i Viby J, har oplevet en relativ stor nedgang i gevinsten i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 7,1 millioner til 3,4 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 7,1 millioner kroner.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Racehall Aarhus A/S fik millionoverskud

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Racehall Aarhus A/S, der er en virksomhed i Viby J. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end fordoblet fra 1,1 millioner til 3,0 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 12 ansatte.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Tilbagegang i overskuddet hos holdingselskab i Brabrand

DAFA CHINA HOLDING ApS, der er en virksomhed i Brabrand, har oplevet en relativ stor nedgang i gevinsten i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 17,9 millioner til 4,6 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 18,9 millioner kroner.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Racehall Holding A/S fik millionoverskud

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Racehall Holding A/S, der er en virksomhed i Viby J. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 4,0 millioner til 5,4 millioner kroner før skat. Blandt de tre seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Virksomhed i Aarhus C ryger fra overskud til underskud

Overskuddet i PENSOP ApS, der er et firma i Aarhus C, blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet under nul-stregen fra 105.991 til -237.402 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 105.991 kroner.

Forside For abonnenter

Tallene går op: Lea Hoyer Jewellery ApS fik større overskud end året før

Lea Hoyer Jewellery ApS, der er en virksomhed i Aarhus C, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 156.242 til 192.783 kroner før skat. Antallet af ansatte var i følge regnskabet et, året før var det to.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Jantzen Properties ApS i Beder ryger fra overskud til millionunderskud

Overskud er blevet til underskud i Jantzen Properties ApS, der er et firma i Beder. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet under nul-stregen fra 51,6 millioner til -18,8 millioner kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 51,6 millioner kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit to ansatte.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Bilværksted i Åbyhøj tjente flere penge i seneste regnskabsår

AUTO-LYS A/S, der er en virksomhed i Åbyhøj, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 178.173 til 308.660 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Medarbejdertallet var på ni i 2022, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Tallene vendt: Square Roots i Viby J gik fra underskud til overskud

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i firmaet Square Roots i Viby J. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -9813 til 9385 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Antallet af ansatte var i følge regnskabet 0, året før var det et.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Holdingselskab i Tilst ryger fra millionoverskud til underskud

Overskud er blevet til underskud i Tilst-virksomheden ASN ApS. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet gået tilbage fra 8,7 millioner til -660.673 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 8,7 millioner kroner. Medarbejdertallet var på 0 i 2022, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Weather Man Holding ApS i Aarhus C går fra overskud til underskud

Overskuddet i Aarhus C-virksomheden Weather Man Holding ApS blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet gået tilbage fra 24.027 til -27.206 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2020/21, der endte med et resultat før skat på 24.027 kroner.

Forside For abonnenter

Nedgang: Underskuddet hænger fast i finansvirksomhed i Tranbjerg J

Tranbjerg J-virksomheden JTM INVEST ApS fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet blevet større fra -129.952 til -362.353 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 271.315 kroner.

Forside For abonnenter

Underskud igen: Underskuddet holder fast i Kaysia ApS

Egå-virksomheden Kaysia ApS fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet blevet større fra -4645 til -290.017 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste tre regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på -4645 kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Næsten uændret: Lidt mindre underskud hos Kælder Caféen ApS

Aarhus N-virksomheden Kælder Caféen ApS fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af regnskabet for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet begrænset fra -129.343 til -116.824 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 41.615 kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Virksomhed i Viby J fik millionoverskud

Overskuddet er blevet større i det seneste år i VINYLPLADEN ApS, der er en virksomhed i Viby J. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 1,7 millioner til 2,2 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Forrige år var der i gennemsnit fire fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til fem ansatte i det seneste regnskabsår.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet i Stavtrup-virksomheden Angelo Køleteknik A/S

Overskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i Angelo Køleteknik A/S , der er en virksomhed i Stavtrup. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet skrumpet fra 1,1 millioner til 930.952 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Forrige år var der i gennemsnit fem fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til syv ansatte i det seneste regnskabsår.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Virksomhed i Højbjerg ryger fra overskud til millionunderskud

Overskud er blevet til underskud i Højbjerg-virksomheden PEMMA ApS. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet gået tilbage fra 23,4 millioner til -1,8 millioner kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021/22, der endte med et resultat før skat på 23,4 millioner kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

På vej frem: Lidt mindre tab hos Bremer Invest ApS

Viby J-virksomheden Bremer Invest ApS fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet begrænset fra -8244 til -4380 kroner før skat.

Forside For abonnenter

Nyt regnskab: Tandlæge-virksomhed i Aarhus C får underskud

Det seneste år er endt med underskud i Aarhus C-virksomheden Tandlægerne Harald Jensens Plads ApS. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et underskud på -284.872 kroner. Det er firmaets første regnskab.

Forside For abonnenter

Overskud hos Kringelum & Holmgren ApS

Der blev tjent penge i det seneste regnskabsår i Aarhus N-virksomheden Kringelum & Holmgren ApS. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et overskud på 46.760 kroner. Det er virksomhedens første regnskab.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Knutzon Køhler Fysioterapi ApS i Hjortshøj går fra overskud til underskud

Overskuddet i Hjortshøj-virksomheden Knutzon Køhler Fysioterapi ApS blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet gået tilbage fra 11.229 til -80.929 kroner før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Melek Ejendomsselskab ApS fik millionoverskud

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Melek Ejendomsselskab ApS, der er en virksomhed i Aarhus V. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset mange gange fra 268.728 til 1,3 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Opad igen: Mindre underskud i Ejendomsvirksomhed i Risskov

Selvom tallene tallene stadig er røde, er underskuddet i det seneste år faldet i Risskov-virksomheden K/S Brandenburg Retail II. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet mere end halveret fra -6,2 millioner til -93.816 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 1,4 millioner kroner.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Ejendomsvirksomhed i Risskov fik millionoverskud

Overskuddet er blevet større i det seneste år i K/S Berlin Retail B, der er en virksomhed i Risskov. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset mange gange fra 589.242 til 2,2 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Tallene går op: Berlin Retail B 2007 ApS fik større overskud end året før

Berlin Retail B 2007 ApS, der er en virksomhed i Risskov, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 4019 til 4055 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Stabilt: Holdingselskab i Risskov hold fast i overskuddet

Brandenburg Retail 2007 II ApS, der er en virksomhed i Risskov, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 4451 til 4533 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Nyt regnskab: Holdingselskab i Åbyhøj får underskud

Det seneste år er endt med underskud i Åbyhøj-virksomheden JVE Invest ApS. Det fremgår af regnskabet for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et underskud på -2678 kroner. Det er firmaets første regnskab.

Forside For abonnenter

Vending: Raffe Holding ApS i Tilst er gået fra skidt til godt

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i virksomheden Raffe Holding ApS i Tilst. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -50.860 til 422.922 kroner før skat. Medarbejdertallet var på 0 i 2022, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Tilbagegang i overskuddet hos virksomhed i Risskov

Indtjeningen er i det seneste regnskabsår faldet i JA - Distribution ApS, der er et firma i Risskov. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet faldet fra 104.733 til 15.621 kroner før skat. Blandt de fire seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 144.937 kroner. Antallet af ansatte var i gennemsnit et i 2022, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Stabilt: Lægeklinik i Aarhus C hold fast i overskuddet

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Speciallægerne i Østergade ApS, der er en virksomhed i Aarhus C. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 4,6 millioner til 4,8 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Antallet af ansatte var i følge regnskabet seks, året før var det syv.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Ejendomsvirksomhed i Viby J ryger fra millionoverskud til underskud

Overskud er blevet til underskud i Viby J-virksomheden Bolig Sejs-Svejbæk Silkeborg ApS. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet gået tilbage fra 1,0 millioner til -585.188 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 7,1 millioner kroner.

Forside For abonnenter

Tallene vendt: Mipemo ApS i Brabrand gik fra underskud til overskud

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i firmaet Mipemo ApS i Brabrand. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -23.471 til 21.631 kroner før skat. Ud af firmaets seneste tre regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Tallene går op: Gå ud-virksomhed i Aarhus C fik større overskud end året før

Overskuddet er blevet større i det seneste år i HeadQuarters ApS, der er en virksomhed i Aarhus C. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 520.785 til 682.374 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Antallet af ansatte var i følge regnskabet fire, året før var det fem.

Forside For abonnenter

Tallene går op: Holdingselskab i Aarhus C fik større overskud end året før

Overskuddet er blevet større i det seneste år i HQ ApS, der er en virksomhed i Aarhus C. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 374.529 til 481.299 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet i Åbyhøj-virksomheden Schelde Studio ApS

Overskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i Schelde Studio ApS, der er et firma i Åbyhøj. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet dalet fra 138.986 til 3964 kroner før skat. Blandt de tre seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Nedgang: Underskuddet hænger fast i virksomhed i Aarhus C

Aarhus C-virksomheden HQ music ApS fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet blevet større fra -28.382 til -51.554 kroner før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Overskud hos Frederik H. Wind Holding ApS

Der blev tjent penge i det seneste regnskabsår i Aarhus C-virksomheden Frederik H. Wind Holding ApS. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et overskud på 22.286 kroner. Det er virksomhedens første regnskab.

Forside For abonnenter

Nyt regnskab: Holdingselskab i Aarhus C får overskud

Der blev tjent penge i det seneste regnskabsår i Aarhus C-virksomheden Christian K. Kjærsgaard Holding ApS. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et overskud på 23.304 kroner. Det er firmaets første regnskab.

Forside For abonnenter

Stabilt: Holdingselskab i Aarhus C hold fast i overskuddet

Overskuddet er blevet større i det seneste år i LAURITZEN 1968 HOLDING ApS, der er en virksomhed i Aarhus C. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 286.188 til 290.343 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Medarbejdertallet var på 0 i 2022, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Tallene går op: Health Equipment Denmark ApS fik større overskud end året før

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Health Equipment Denmark ApS, der er en virksomhed i Aarhus C. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 326.061 til 555.835 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet i Hasle-virksomheden ApS Kompl. Viborg

ApS Kompl. Viborg, der er en virksomhed i Hasle, har igen overskud. Det fremgår af regnskabet for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet dalet fra 34.555 til 31.867 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 34.555 kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Overskud hos Fabo ApS

Der blev tjent penge i det seneste regnskabsår i Aarhus C-virksomheden Fabo ApS. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et overskud på 80.789 kroner. Det er virksomhedens første regnskab. Antallet af ansatte var i gennemsnit to i 2022, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Virksomhed i Risskov ryger fra overskud til underskud

Overskuddet i Per Fischer Mikkelsen Holding ApS, der er et firma i Risskov, blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet under nul-stregen fra 11.805 til -521.460 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 57.220 kroner.

Forside For abonnenter

Begrænset nedgang: Holdingselskab i Aarhus C fik lidt lavere overskud

SCHMIDT 1965 HOLDING ApS, der er en virksomhed i Aarhus C, har igen overskud. Det fremgår af regnskabet for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet dalet fra 286.815 til 284.154 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Medarbejdertallet var på 0 i 2022, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Ejendomsvirksomhed i Aarhus C fik millionoverskud

Overskuddet er blevet større i det seneste år i PLJ Udlejning A/S, der er en virksomhed i Aarhus C. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 2,7 millioner til 3,8 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet i Risskov-virksomheden Firkløvervej Holding ApS

Firkløvervej Holding ApS, der er en virksomhed i Risskov, har oplevet en relativ stor nedgang i overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 1,1 millioner til 49.664 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 1,1 millioner kroner.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger flere gange: It-virksomhed i Egå tjente flere penge i seneste regnskab

Studio DNA ApS, der er en virksomhed i Egå, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 29.091 til 167.517 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 236.603 kroner. Antallet af ansatte var i følge regnskabet 0, året før var det et.

Forside For abonnenter

Stabilt: Holdingselskab i Aarhus C hold fast i overskuddet

Overskuddet er blevet større i det seneste år i VE2 Holding ApS, der er en virksomhed i Aarhus C. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 581.262 til 592.537 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Medarbejdertallet var på 0 i 2022, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Tilbagegang i overskuddet hos virksomhed i Aarhus C

SN-Transport Esbjerg ApS, der er en virksomhed i Aarhus C, har oplevet en relativ stor nedgang i gevinsten i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 1,0 millioner til 358.938 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 1,0 millioner kroner. Forrige år var der i gennemsnit et fuldtidsmedarbejder beskæftiget i virksomheden, og det steg til to ansatte i det seneste regnskabsår.

Forside For abonnenter

Begrænset nedgang: Finansvirksomhed i Aarhus C fik lidt lavere overskud

PLJ invest A/S, der er en virksomhed i Aarhus C, har igen overskud. Det fremgår af regnskabet for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet dalet fra 5,6 millioner til 5,4 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Nyt regnskab: Sustain Business ApS i Aarhus C får underskud

Det seneste år er endt med underskud i Aarhus C-virksomheden Sustain Business ApS. Det fremgår af regnskabet for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et underskud på -137.542 kroner. Det er virksomhedens første regnskab.

Forside For abonnenter

Begrænset nedgang: Ejendomsvirksomhed i Tilst fik lidt lavere overskud

INVITA AARHUS HOLDING ApS, der er en virksomhed i Tilst, har igen overskud. Det fremgår af regnskabet for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet dalet fra 10,2 millioner til 10,0 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Medarbejdertallet var på et i 2022, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Går tilbage: Virksomhed i Aarhus C går fra overskud til underskud

Overskud er blevet til underskud i Aarhus C-virksomheden EJENDOMSSELSKABET YDUN ApS. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet gået tilbage fra 579.314 til -98.913 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 1,2 millioner kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet hos virksomhed i Tilst

Overskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i INVITA ÅRHUS ApS, der er en virksomhed i Tilst. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet skrumpet fra 10,9 millioner til 9,4 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 10,9 millioner kroner. Antallet af ansatte var i gennemsnit 35 i 2022, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet hos ejendomsvirksomhed i Aarhus C

Overskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i EJENDOMSSELSKABET GRØNNINGEN 5 ApS, der er en virksomhed i Aarhus C. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet skrumpet fra 1,7 millioner til 1,3 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 2,0 millioner kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: J. Dambo Holding ApS fik millionoverskud

Overskuddet er blevet større i det seneste år i J. Dambo Holding ApS, der er en virksomhed i Risskov. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset mange gange fra 727.518 til 2,5 millioner kroner før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Virksomhed i Åbyhøj ryger fra overskud til millionunderskud

Forrige års overskud i BJV af 1997 ApS, der er et firma i Åbyhøj, blev sidste år afløst af røde tal. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet under nul-stregen fra 655.007 til -1,5 millioner kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 852.633 kroner.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Ejendomsvirksomhed i Aarhus C ryger fra millionoverskud til underskud

Overskud er blevet til underskud i Aarhus C-virksomheden H. J. ANDERSEN HOLDING ApS. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet gået tilbage fra 1,1 millioner til -212.889 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 1,1 millioner kroner. Medarbejdertallet var på 0 i 2022, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Nyt regnskab: Virksomhed i Aarhus C får overskud

Der blev tjent penge i det seneste regnskabsår i Aarhus C-virksomheden Nordic-Solutions ApS. Det fremgår af regnskabet for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et overskud på 2769 kroner. Det er firmaets første regnskab. Antallet af ansatte var i gennemsnit et i 2021/22, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet hos virksomhed i Højbjerg

Overskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i MASKINFABRIKKEN ELEKTRA A/S, der er en virksomhed i Højbjerg. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet skrumpet fra 581.554 til 297.267 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 612.314 kroner. Antallet af ansatte var i gennemsnit fire i 2022, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Virksomhed i Åbyhøj ryger fra overskud til underskud

Forrige års overskud i JIB Holding ApS, der er et firma i Åbyhøj, blev sidste år afløst af røde tal. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet under nul-stregen fra 360.194 til -831.213 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 515.164 kroner.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Virksomhed i Aarhus C ryger fra millionoverskud til underskud

Overskud er blevet til underskud i Aarhus C-virksomheden EJENDOMSSELSKABET HEDEMANNSGADE 5 ApS. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet gået tilbage fra 1,0 millioner til -33.664 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 1,0 millioner kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Tallene går op: Holdingselskab i Aarhus C fik større overskud end året før

Obton Solenergi Greenton 3 Komplementaranpartsselskab, der er en virksomhed i Aarhus C, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 4844 til 5525 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Stabilt: Ejendomsvirksomhed i Brabrand hold fast i overskuddet

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Ejendomsselskabet Holmstrupgårdvej 8-16 ApS, der er en virksomhed i Brabrand. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 4,5 millioner til 4,6 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Nyt regnskab: Holdingselskab i Brabrand får underskud

Det seneste år er endt med underskud i Brabrand-virksomheden DAFA PropCo ApS. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et underskud på -197.000 kroner. Det er firmaets første regnskab.

Forside For abonnenter

Vending: Kocak Holding ApS i Viby J er gået fra skidt til godt

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i virksomheden Kocak Holding ApS i Viby J. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -78.783 til 664.474 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste tre regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Tallene går op: Taxa-virksomhed i Brabrand fik større overskud end året før

IB taxi ApS, der er en virksomhed i Brabrand, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 114.331 til 171.445 kroner før skat. Blandt de fire seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Nedgang: Underskuddet hænger fast i finansvirksomhed i Højbjerg

Højbjerg-virksomheden SEBASTIUS HOLDING ApS fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet blevet større fra -11.396 til -214.227 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 302.572 kroner.

Forside For abonnenter

Nedgang: Underskuddet hænger fast i reklamevirksomhed i Højbjerg

Højbjerg-virksomheden HATCH & CO ApS fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet blevet større fra -11.396 til -183.233 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 395.587 kroner.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet i Viby J-virksomheden Gaming A/S

Overskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i Gaming A/S, der er en virksomhed i Viby J. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet skrumpet fra 27,3 millioner til 19,0 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Virksomhed i Aarhus C fik millionoverskud

Overskuddet er blevet større i det seneste år i HMM Agency (Denmark) A/S, der er en virksomhed i Aarhus C. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 2,4 millioner til 4,3 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit fire ansatte.

Forside For abonnenter

Underskuddet er blevet mindre hos Mrs Clean Holding ApS

Egå-virksomheden Mrs Clean Holding ApS fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af regnskabet for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet begrænset fra -6026 til -1626 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 89.882 kroner. Medarbejdertallet var på 0 i 2021/22, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Overskuddet faldt relativt meget i Lupo Holding ApS i Aarhus C

Lupo Holding ApS, der er en virksomhed i Aarhus C, har oplevet en relativ stor nedgang i overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 5,2 millioner til 1,6 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 6,9 millioner kroner.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Lupo Ejendomme ApS i Aarhus C ryger fra overskud til millionunderskud

Overskud er blevet til underskud i Lupo Ejendomme ApS, der er et firma i Aarhus C. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet under nul-stregen fra 2,6 millioner til -1,2 millioner kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 3,1 millioner kroner.

Forside For abonnenter

Nyt regnskab: Virksomhed i Aarhus V får overskud

Der blev tjent penge i det seneste regnskabsår i Aarhus V-virksomheden ML FLYT Eftf. ApS. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et overskud på 445.214 kroner. Det er firmaets første regnskab.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Virksomhed i Åbyhøj fik millionoverskud

Overskuddet er blevet større i det seneste år i CAMILLA DUUS ApS, der er en virksomhed i Åbyhøj. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 1,4 millioner til 1,7 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Tallene vendt: Mrs Clean ApS i Egå gik fra underskud til overskud

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i firmaet Mrs Clean ApS i Egå. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -134.205 til 53.845 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 115.310 kroner. Antallet af ansatte var i gennemsnit fire i 2021/22, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Minus vokser: Virksomhed i Aarhus C får milliontab

Underskuddet i Aarhus C-virksomheden TransAseco Nordic A/S voksede sidste år. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet blevet større fra -519.000 til -3,8 millioner kroner før skat. Forrige år var der i gennemsnit fire fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til fem ansatte i det seneste regnskabsår.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Risskov Sushi ApS i Risskov går fra overskud til underskud

Overskuddet i Risskov-virksomheden Risskov Sushi ApS blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet gået tilbage fra 106.000 til -117.913 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 106.000 kroner. I det foregående regnskabsår var der i gennemsnit seks fuldtidsmedarbejdere, men i det nye regnskab er tallet faldet til fire ansatte.

Forside For abonnenter

Tallene går op: Gastro & Vino ApS fik større overskud end året før

Gastro & Vino ApS, der er en virksomhed i Aarhus C, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 198.000 til 332.650 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Minus vokser: Holdingselskab i Viby J får milliontab

Underskuddet i Viby J-virksomheden 87KDSL A/S voksede sidste år. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet blevet større fra -1,4 millioner til -2,9 millioner kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på -835.000 kroner.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Spedman Global Logistics A/S fik millionoverskud

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Spedman Global Logistics A/S, der er en virksomhed i Aarhus C. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end fordoblet fra 1,4 millioner til 3,0 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit ni ansatte.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Virksomhed i Viby J fik millionoverskud

Overskuddet er blevet større i det seneste år i DAN-AUTOMATER STRUER A/S, der er en virksomhed i Viby J. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 4,0 millioner til 4,2 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 6,6 millioner kroner. Mens der i det foregående år i gennemsnit var 18 fuldtidsmedarbejdere, er tallet i det seneste regnskab steget til i alt 27 ansatte - en fremgang på 50 procent.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Safe Shipping A/S fik millionoverskud

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Safe Shipping A/S, der er en virksomhed i Aarhus C. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 7,4 millioner til 8,1 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 13 ansatte.

Forside For abonnenter

Stabilt: Konsulentvirksomhed i Viby J hold fast i overskuddet

Overskuddet er blevet større i det seneste år i CurtainWallAdviser Denmark ApS, der er en virksomhed i Viby J. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 555.141 til 575.625 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Forrige år var der i gennemsnit to fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til fire ansatte i det seneste regnskabsår.

Forside For abonnenter

Nedgang: Underskuddet hænger fast i virksomhed i Viby J

Viby J-virksomheden Gaming Finans II ApS fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet blevet større fra -26.000 til -53.000 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste tre regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på -18.000 kroner.

Forside For abonnenter

Nyt regnskab: Holdingselskab i Åbyhøj får underskud

Det seneste år er endt med underskud i Åbyhøj-virksomheden EazyInno ApS. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et underskud på -2426 kroner. Det er firmaets første regnskab. Antallet af ansatte var i gennemsnit et i 2022, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Holdingselskab i Solbjerg tjente flere penge i seneste regnskabsår

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Haumann Spurr Stübert Holding ApS, der er en virksomhed i Solbjerg. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 505.908 til 890.200 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Tallene går op: Holdingselskab i Aarhus C fik større overskud end året før

Obton Solenergi Fuller Komplementaranpartsselskab, der er en virksomhed i Aarhus C, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 2731 til 3423 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 4046 kroner.

Forside For abonnenter

Tallene er vendt: Virksomhed i Aarhus C er gået fra underskud til overskud

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i firmaet Multi-Shipping A/S i Aarhus C. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -79.000 til 45.000 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Nedgang: Underskuddet hænger fast i konsulentvirksomhed i Risskov

Risskov-virksomheden BEON ApS fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet blevet større fra -20.458 til -52.935 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 97.932 kroner. Antallet af ansatte var i gennemsnit et i 2022, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Tilbagegang i overskuddet hos virksomhed i Aarhus C

Indtjeningen er i det seneste regnskabsår faldet i ICO Intermodal A/S, der er et firma i Aarhus C. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet faldet fra 3000 til 1000 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 45.000 kroner.

Forside For abonnenter

Nyt regnskab: Holdingselskab i Aarhus N får underskud

Det seneste år er endt med underskud i Aarhus N-virksomheden KBGH Holding ApS. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et underskud på -22.338 kroner. Det er firmaets første regnskab.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet i Aarhus C-virksomheden Aseco Container Services A/S

Aseco Container Services A/S, der er en virksomhed i Aarhus C, har oplevet en relativ stor nedgang i overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 687.000 til 16.000 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Haumann ApS fik millionoverskud

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Haumann ApS, der er en virksomhed i Solbjerg. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 645.972 til 1,2 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Sami Dogan Holding ApS i Harlev J går fra overskud til underskud

Overskuddet i Harlev J-virksomheden Sami Dogan Holding ApS blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet gået tilbage fra 12.325 til -299.794 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 581.359 kroner.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet hos konsulentvirksomhed i Hasle

Overskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i KB Software ApS, der er en virksomhed i Hasle. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet skrumpet fra 109.751 til 60.051 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 532.028 kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit to ansatte.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Holdingselskab i Åbyhøj går fra overskud til underskud

Overskuddet i POUL KRISTENSEN HOLDING ApS, der er et firma i Åbyhøj, blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet under nul-stregen fra 149.758 til -183.779 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 149.758 kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Dogan Holding ApS i Aarhus C går fra overskud til underskud

Overskuddet i Aarhus C-virksomheden Dogan Holding ApS blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet gået tilbage fra 48.336 til -202.669 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 450.714 kroner.

Forside For abonnenter

Underskud igen: Underskuddet holder fast i Romania Farmland Invest ApS

Beder-virksomheden Romania Farmland Invest ApS fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet blevet større fra -15.665 til -21.938 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på -14.320 kroner.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet i Beder-virksomheden Futuristic.vc ApS

Futuristic.vc ApS, der er en virksomhed i Beder, har oplevet en relativ stor nedgang i overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 41,0 millioner til 1,6 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 41,0 millioner kroner.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger flere gange: Holdingselskab i Aarhus C tjente flere penge i seneste regnskab

JCHAA Holding ApS, der er en virksomhed i Aarhus C, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 150.987 til 791.524 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Michael Hoffmann Holding ApS i Risskov går fra overskud til underskud

Overskuddet i Risskov-virksomheden Michael Hoffmann Holding ApS blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet gået tilbage fra 1764 til -9375 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 136.245 kroner.

Forside For abonnenter

Tallene vendt: Mash Ejendomme ApS i Aarhus C gik fra underskud til overskud

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i firmaet Mash Ejendomme ApS i Aarhus C. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -16.395 til 23.100 kroner før skat. Ud af firmaets seneste tre regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Nedgang: Underskuddet hænger fast i virksomhed i Aarhus C

Aarhus C-virksomheden iExpert ApS fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet blevet større fra -97.777 til -321.552 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 1,1 millioner kroner. Antallet af ansatte var i følge regnskabet seks, året før var det syv.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Ejendomsvirksomhed i Beder ryger fra overskud til millionunderskud

Overskud er blevet til underskud i Beder-virksomheden JP Trianglen ApS. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet gået tilbage fra 18,7 millioner til -5,8 millioner kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 23,8 millioner kroner.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Ejendomsvirksomhed i Beder ryger fra overskud til millionunderskud

Overskud er blevet til underskud i Beder-virksomheden JP Frederiks Allé ApS. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet gået tilbage fra 5,6 millioner til -1,6 millioner kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 8,0 millioner kroner.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Virksomhed i Beder ryger fra overskud til millionunderskud

Overskud er blevet til underskud i Beder-virksomheden JP Ny Munkegade ApS. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet gået tilbage fra 2,7 millioner til -1,1 millioner kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 3,7 millioner kroner.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: T8 ApS i Harlev J går fra overskud til underskud

Overskuddet i Harlev J-virksomheden T8 ApS blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet gået tilbage fra 84.881 til -214.801 kroner før skat.

Forside For abonnenter

Begrænset nedgang: Holdingselskab i Aarhus C fik lidt lavere overskud

Therkildsen á 1989 Holding ApS, der er en virksomhed i Aarhus C, har igen overskud. Det fremgår af regnskabet for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet dalet fra 3,6 millioner til 3,5 millioner kroner før skat.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Ejendomsvirksomhed i Beder ryger fra overskud til millionunderskud

Overskud er blevet til underskud i Beder-virksomheden JP Lundingsgade ApS. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet gået tilbage fra 7,4 millioner til -2,2 millioner kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 7,4 millioner kroner.

Forside For abonnenter

Nedad: Ejendomsvirksomhed i Beder fik igen tab

Beder-virksomheden JP Møllevejen ApS fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet blevet større fra -59.302 til -71.777 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste tre regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på -29.469 kroner.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Nørreallé Ejendomme ApS i Beder ryger fra overskud til millionunderskud

Overskud er blevet til underskud i Nørreallé Ejendomme ApS, der er et firma i Beder. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet under nul-stregen fra 4,8 millioner til -2,4 millioner kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 7,3 millioner kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger flere gange: Virksomhed i Aarhus C tjente flere penge i seneste regnskab

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Pianoværkstedet Mattsson & Mcgehee Århus A/S, der er en virksomhed i Aarhus C. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset mange gange fra 279.136 til 944.856 kroner før skat. Blandt de fire seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Medarbejdertallet var på tre i 2022, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Stabilt: Ejendomsvirksomhed i Aarhus C hold fast i overskuddet

EJENDOMSSELSKABET GRØNNEGADE 63 ApS, der er en virksomhed i Aarhus C, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 187.677 til 201.123 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Går tilbage: Holdingselskab i Aarhus C går fra overskud til underskud

Overskud er blevet til underskud i Aarhus C-virksomheden Obton Solenergi Chimay Komplementaranpartsselskab. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet gået tilbage fra 10.807 til -1501 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 10.807 kroner.

Forside For abonnenter

På vej frem: Lidt mindre tab hos O. Dambo Invest ApS

Underskuddet i Højbjerg-virksomheden O. Dambo Invest ApS er blevet mindre i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet kraftigt formindsket fra -885.689 til -564.886 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 1,6 millioner kroner.

Forside For abonnenter

Opad igen: Mindre underskud i Holdingselskab i Aarhus C

Aarhus C-virksomheden UIT Holding ApS fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af regnskabet for 2021/22, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet begrænset fra -3812 til -1443 kroner før skat. Set over firmaets seneste fire regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Holdingselskab i Viby J fik millionoverskud

Overskuddet er blevet større i det seneste år i FSN SKA A/S, der er en virksomhed i Viby J. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end fordoblet fra 22,1 millioner til 52,8 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. I det foregående regnskabsår var der i gennemsnit 427 fuldtidsmedarbejdere, men i det nye regnskab er tallet faldet til 258 ansatte - en nedgang på 39,58 procent.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Virksomhed i Aarhus N ryger fra overskud til underskud

Overskuddet i DYRLÆGER & KO ApS, der er et firma i Aarhus N, blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af regnskabet for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet under nul-stregen fra 5063 til -476.029 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 339.492 kroner. Antallet af ansatte var i følge regnskabet et, året før var det to.

Forside For abonnenter

Nyt regnskab: Nygaard Schultz Holding ApS i Aarhus C får underskud

Det seneste år er endt med underskud i Aarhus C-virksomheden Nygaard Schultz Holding ApS. Det fremgår af regnskabet for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et underskud på -3000 kroner. Det er virksomhedens første regnskab.

Forside For abonnenter

Nyt regnskab: Virksomhed i Aarhus C får underskud

Det seneste år er endt med underskud i Aarhus C-virksomheden jwlry ApS. Det fremgår af regnskabet for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et underskud på -271.005 kroner. Det er firmaets første regnskab.

Forside For abonnenter

Opad igen: Mindre underskud i It-virksomhed i Aarhus N

Selvom tallene tallene stadig er røde, er underskuddet i det seneste år faldet i Aarhus N-virksomheden Mindway AI ApS. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet mere end halveret fra -3,3 millioner til -941.707 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Forrige år var der i gennemsnit fem fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til seks ansatte i det seneste regnskabsår.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Holdingselskab i Højbjerg går fra overskud til underskud

Overskuddet i WK Holding, Egå ApS, der er et firma i Højbjerg, blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet under nul-stregen fra 67.067 til -133.904 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 337.539 kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Tilbagegang i overskuddet hos arkitekt-virksomhed i Stavtrup

PAX architects ApS, der er en virksomhed i Stavtrup, har oplevet en relativ stor nedgang i gevinsten i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 895.081 til 134.374 kroner før skat. Blandt de tre seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Begrænset nedgang: Ejendomsvirksomhed i Viby J fik lidt lavere overskud

RELA Invest ApS, der er en virksomhed i Viby J, har igen overskud. Det fremgår af regnskabet for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet dalet fra 1,6 millioner til 1,5 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Aarhus Container Depot ApS fik millionoverskud

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Aarhus Container Depot ApS, der er en virksomhed i Viby J. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 1,3 millioner til 2,3 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit fire ansatte.

Forside For abonnenter

Tallene går op: Ejendomsvirksomhed i Viby J fik større overskud end året før

Ejendomsselskabet Rudolfgårdsvej 8 B ApS, der er en virksomhed i Viby J, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 183.603 til 205.399 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Holdingselskab i Risskov ryger fra overskud til millionunderskud

Overskuddet i FLYCKT HOLDING ApS, der er et firma i Risskov, blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet under nul-stregen fra 721.934 til -1,4 millioner kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 5,3 millioner kroner. Medarbejdertallet var på 0 i 2022, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst.