Internet Explorer advarsel

Hovsa!

Det ser ud til, at du besøger Erhvervsliv Aarhus i browseren Internet Explorer. Da Microsoft har valgt at lukke ned for den fortsatte udvikling af Internet Explorer, og i stedet anbefaler Microsoft Edge, gør vi det samme. Vi henviser derfor til Microsoft Edge, Google Chrome eller Safari, som alle supporteres.

De tre browsere er standard på hhv. Windows-, Chromebook- og Mac-computere, og kan derudover installeres helt gratis.

Kirsten Louise Laursen, journalist, og Henrik Skov Anhøj, redaktør, udgør redaktionen bag Erhvervsliv Aarhus - erhvervsmediet i Aarhus, der skriver for og om byens virksomheder. Foto: Mathilde Bech

Sådan beholder du den fulde indsigt i din indbakke

Kære læser

Tak, fordi du læser Erhvervsliv Aarhus. Hundredvis af virksomheder og aarhusianske medarbejdere gør det samme. 1300 følger os på Linkedin.

Det aktuelle nyhedsbrev er nummer 80 i rækken, og vi er rigtig glade for den fine modtagelse, vi har fået. Tak for det.

Interessen bekræfter os i, der er levegrundlag for et lokalt erhvervsmedie i Aarhus. Men naturligvis er det ikke omkostningsfrit at lave konstruktive og uafhængige nyhedsbreve. Derfor tager vi nu næste skridt på vores livsrejse og bliver et medie med betalt indhold.

Kort fortalt betyder det, at du skal bruge et abonnement for at få indsigten og den fulde oplevelse i din indbakke flere gange om ugen. Det er dog stadig gratis at modtage nyhedsbrevet.

Her kan du som altid forvente:

Prisen er 199 kroner per måned (for én bruger) eller 1999 kroner for et årsabonnement (167 kroner/måned). Du sikrer din adgang ved at tegne abonnement her.

Du kan selvfølgelig også købe adgang til flere/alle ansatte i virksomheden. Her laver vi en aftale, som passer til behovet.

Vi håber, at du fortsat vil være en del af Erhvervsliv Aarhus og ambitionen om at bringe gode kræfter sammen, så vi styrker muligheden for at skabe vækst og udvikling lokalt.

Billede af Henrik Skov Anhøj
Billede af skribentens underskrift Henrik Skov Anhøj Redaktør