Internet Explorer advarsel

Hovsa!

Det ser ud til, at du besøger Erhvervsliv Aarhus i browseren Internet Explorer. Da Microsoft har valgt at lukke ned for den fortsatte udvikling af Internet Explorer, og i stedet anbefaler Microsoft Edge, gør vi det samme. Vi henviser derfor til Microsoft Edge, Google Chrome eller Safari, som alle supporteres.

De tre browsere er standard på hhv. Windows-, Chromebook- og Mac-computere, og kan derudover installeres helt gratis.

En spørgeskemaundersøgelse foretaget blandt fagforeningen IDAs medlemmer i 2022 viste, at hver femte leder "ofte" eller "altid" følte sig stresset, men at de ikke talte om det, fordi de var bange for at blive stemplet som nogle, der ikke kunne ”klare mosten”. Foto: Colourbox

Lad os tale åbent om stress

430.000 danskere har symptomer på alvorlig stress hver dag. Hver eneste dag. Alligevel er det fortsat et stort tabu at tale åbent om, fordi ingen bryder sig om at udstille sin egen sårbarhed.

Men stress er i virkeligheden ikke et nederlag eller et symptom på manglende evner, som psykolog Randi Hvid Poulsen fortalte, da vi for et års tid siden satte fokus på den mentale sundhed i arbejdslivet.

- Det, du kunne før, du fik stress, det kunne du jo faktisk ikke. Så derfor er det ikke en dårlig ting, når folk oplever, at de aldrig bliver som før, de gik ned med stress, forklarede hun til Erhvervsliv Aarhus.

Og det at erkende sin egen begrænsning og sige det højt er netop budskabet fra denne uges gæsteskribent Signe Trier Simonsen, der er teamleder for marketing og event hos The Kitchen Aarhus Universitet.

Hun tog selv tyren ved hornene og delte sin sygemelding på Linkedin, og i dette nyhedsbrev uddyber hun, hvorfor det gav mening at tale højt om egen stress.

Du får også serieiværksætteren Martin Thorborgs syv bedste råd til ledere og selvfølgelig både det korte og det ultra korte nyhedsoverblik fra erhvervslivet i Aarhus.

God læselyst - og tak fordi du følger med.

Billede af Kirsten Louise Laursen
Billede af skribentens underskrift Kirsten Louise Laursen Erhvervsjournalist
Signe Trier Simonsen er Marketing og Event Lead hos The Kitchen på Aarhus Universitet. Foto: Tania Nørgaard Christensen

Derfor skal du dele stress-sygemelding på LinkedIn

Stresssygemeldinger er traditionelt noget, vi forsøger at gemme og glemme.

- Jeg mener, at du kan hente meget – både professionelt og personligt – ved at dele og stå ved dine kvaler for eksempel på Linkedin. Oveni vil du hjælpe andre, der står i samme situation, skriver Signe Trier Simonsen, der er teamleder for marketing og event ved The Kitchen på Aarhus Universitet.

Som denne uges gæsteskribent deler Signe Trier Simonsen en sårbar situation og opfordrer mange flere til at gøre det samme.

- Hvis jeg bare knokler lidt mere. Holder ud. Så bliver det nok bedre i næste uge. Men det gjorde det bare ikke. Sådan begynder mit opslag om mine seks ugers sygemelding på Linkedin. Et opslag som fyldte mit kommentarspor og indbakke med beskeder fra mennesker, som livet har sendt til tælling.

For vi er mange. 12 procent af alle danskere har symptomer på alvorlig stress hver dag, det viser tal fra Danmarks Statistik. Alligevel er tabuet omkring at fortælle, at du er 'én af dem', stort. Skammen over ikke at kunne stå distancen og være 'robust' nok til at overleve i det privilegerede liv, mange af os lever i bedste velgående.

Jeg mener dog, at risikoen ved ikke at fortælle om en stress-sygemelding kan være startskuddet til en negativ spiral – og at der kan være respekt både fra dit professionelle netværk samt for dig selv at hente ved at stå ved din historie og tage kontrollen over den.

Jeg kan stadig huske første gang, jeg mødte en bekendt efter, at jeg var blevet sygemeldt. ”Nå men er du så tilbage på jobbet nu efter din barsel?”. AV – hvad skulle jeg sige? Jeg endte med at lyve og fortælle, at jeg havde forlænget min orlov.

Efterfølgende sank jeg dybere ned i den mudrede skam, jeg allerede følte over at være ”en af dem”, der er blevet sygemeldt. En af de svage, der faldt om på vej mod mållinjen i et kapløb, jeg ikke vidste, jeg var en del af.

I en sen nattetime indså jeg, at det var fordi, jeg ikke havde stået ved mig selv. Ved at lyve, lod jeg skammen over min sygemelding blive dybere. Ved at fortælle sandheden med så oprejst pande som muligt – og på en god måde – kunne jeg derimod genvinde kontrol og stå ved, at det var den HELT rigtige beslutning for mig. At trække stikket. Så slut med at lyve – og frem med sandheden.

Måden, jeg fortalte min historie på, var dog ikke tilfældig. Ord er magt. Brutalt sat op, kan det rette narrativ alt fra at lande dig drømmejobbet til at vælte regeringer. Så jeg skrev min historie ned. Fik luget ud i mine skamfulde vendinger og den humor, jeg ofte drysser udover svære ting, for at få dem til at glide lettere ned. Til sidst stod jeg med en mundret lille tekst, der nøgternt forklarede, hvorfor en stresssygemelding var det helt rigtige for mig, der hvor jeg stod i januar 2023.

Og så begyndte jeg at sige den højt, når jeg mødte folk fra mit netværk og kollegaer. Og så skete der noget vildt.

Mennesker, som jeg ikke anede havde været sygemeldt, kom mig i møde og delte deres historie. Kollegaer så det som en fælles referenceramme – og det har bragt os tættere. Og i stedet for at synke ned i det skamfulde mudder blev jeg løftet af deres ærlighed. Det var som en opadgående positiv spiral.

Ved at høre andres historier blev jeg bedre i stand til at acceptere min sygemelding og give mig selv den omsorg, som er nødvendig for at komme videre. Samtidig hjalp min egen bearbejdning af historien mig med at føle, at jeg gjorde noget aktivt. Handlede. Tog kontrol – og ikke bare så passivt til.

Den ultimative kulmination på forløbet blev det førnævnte Linkedin-opslag. Og selvom det – som en af mine kollegaer sagde – 'aldrig var noget, hun ville gøre' – så var det for mig et endeligt punktum for min sygemelding.

At få det helt. Ud. I. Det. Åbne.

Fordi det kan hjælpe andre – men i høj grad fordi det hjælper mig.

Så kære læser. Har livet sendt dig til tælling. Så find din historie og del det. Du vil hjælpe andre – men i høj grad også dig selv.

Martin Thorborg er administrerende direktør hos Visma Dinero. Foto: Niels Ahlmann Olesen/Ritzau Scanpix

Martin Thorborgs bedste råd til ledere: - Find din styrke, få hjælp til resten

Martin Thorborg, serieiværksætter og administrerende direktør hos Visma Dinero, delte sine bedste ledelsesråd til et arrangement, som Sydbank stod bag.
 
De syv råd er:
 
1. Opbyg en solid virksomhedskultur

2. Fejr og forkæl dine medarbejdere

3. Vær synlig som leder

4. Drop detailstyring og sæt medarbejderne fri

5. Udvikl dine lederegenskaber

6. Få medarbejderne med på missionen

7. Dyrk dine styrker, og erkend dine svagheder

Her får du uddybet de syv råd og blive inspireret til, hvordan du selv kan blive en bedre leder.

Sydbank inviterede direktøren og serieiværksætteren Martin Thorborg til at holde oplæg om ledelse, og her får du de vigtigste pointer fra oplægget.

Martin Thorborg har efterhånden beskæftiget sig med ledelse i mange år.

Serieiværksætteren skabte sin første store succes som en af tre stiftere af den danske søgemaskine Jubii i midten af 90'erne, og siden da har han stiftet flere virksomheder og skrevet bøger om ledelse og iværksætteri, og så er han ret synlig på de sociale medier.

I 2013 blev han medstifter af Dinero, der har et udviklet et regnskabsprogram. Siden dengang har han været administrerende direktør i virksomheden, der i 2016 blev opkøbt af norske Visma. I dag har virksomheden 85 ansatte.

Han ved altså en ting eller to om ledelse, og derfor inviterede Sydbank ham til at holde et foredrag med gode råd om ledelse, som blev transmitteret ud til 16 lokationer landet over, deriblandt Aarhus.

Det har vi skåret ned til syv konkrete råd, du kan lade dig inspirere af.

1. Opbyg en solid virksomhedskultur

En god virksomhedskultur er vigtig, og en afgørende del af det er, at du som leder udviser stolthed i forretningen, af dit produkt og af dine medarbejdere.

Det kan du vise på mange måder, både i små handlinger som at rydde op eller fikse en opvasker, der er gået i stykker, og i mere arbejdsmæssige sammenhænge ved at følge med i, hvordan det går i forskellige afdelinger. Hos Visma Dinero benytter de kommunikationsprogrammet Slack, hvor Martin Thorborg kan følge med i den feedback, supportafdelingen modtager.

Er der negativ feedback, går medarbejderne straks i gang med at evaluere og lave noter, så de samme fejl ikke sker i fremtiden. I Slack sørger Martin Thorborg så for at deltage i debatten om, hvad der skal gøres anderledes, og han anerkender indsatsen medarbejderne gør for at rette op på fejlene.

- Det gør, at jeg viser meget tydeligt over for mine medarbejdere, at jeg ser de fleste ting, og jeg bekymrer mig for det, vi gør. I dag kan jeg holde ferie en hel måned, uden jeg behøver at bekymre mig om virksomheden, fordi det ligger i vores DNA, at vi bekymrer os om vores forretning, kunder og produkter. Og det gør det, fordi det ligger i mit DNA, og jeg viser det hver eneste dag, siger Martin Thorborg.

2. Fejr og forkæl dine medarbejdere

Hos Visma Dinero fejrer de noget tæt på en gang om ugen. Det kan være, firmaet har nået et bestemt antal kunder, rundet en milepæl for omsætningen eller udgivet en ny version af softwaren.

Ikke nok med det, så fremhæver Martin Thorborg også medarbejdere på de sociale medier, hvis de eksempelvis står bag et nyt produkt.

- Vi signalerer, at vi har nået en milestone, for ellers bliver livet bare en stor kørebane derudad, hvor det eneste, man kan se for enden, er det hul, man skal i. Det er jo ikke særlig morsomt. Så det at dele oplevelserne op, så der er noget at se frem til, og at vi hygger, vi fejrer, og vi er et team, det betyder rigtig, rigtig meget, siger Martin Thorborg.

Udviklerne hos Visma Dinero får henvendelser fra headhuntere flere gange om dagen, så hvis Martin Thorborg vil holde på dem, er det ikke nok med en konkurrencedygtig løn. De skal også forkæles.

Derfor har Visma Dinero en god frokostordning og kaffe af høj kvalitet. To ting, der koster relativt lidt, men giver meget igen.

Virksomheden har også en bedstemor og bedstefar-ordning, som Martin Thorborg kalder det, hvor folk over 60 år, som gerne vil arbejde, men ikke kan gøre det fuldtid, arbejder fem-seks timer om ugen i Visma Dinero.

De sørger for stille morgenbrød frem, tømme opvaskemaskinen, tørre borde af, samle kaffekopper og alle mulige små ting. Der er altid pænt og nydeligt, og det gør det muligt for medarbejderne at fokusere på deres arbejde.

3. Vær synlig som leder

Martin Thorborg går også rundt blandt afdelingerne ofte, fordi han mener, det er vigtigt at være synlig for sine medarbejdere.

På sine ture snakker han med medarbejdere og spørger ind til, hvordan det går. I Visma Dinero hænger omkring 25 skærme med forskellige performancetal, og dem kan du som leder bruge, når du snakker med medarbejderne.

- Skærmene er talking points for mig, så når jeg går ind i en afdeling, kan jeg se, hvis der for eksempel er otte minutters ventetid på support. Jeg kan spørge, hvad der er sket, og så kan medarbejderne forklare, at der måske har været et nedbrud, og hvad de vil gøre ved det. Næste gang, jeg snakker med vedkommende, når der er ro på igen, kan vi snakke om, hvordan vi undgår det en anden gang, forklarer Martin Thorborg.

4. Drop detailstyring og sæt medarbejderne fri

Frihed under ansvar er også et vigtigt princip i Martin Thorborgs ledelsesstil.

Han detailstyrer ikke sine medarbejdere. I stedet flytter han ansvaret så langt ned i organisationen som muligt, og det er der flere grunde til. For det første bliver tingene meget træge, hvis alt skal gennem én person, og du risikerer, at det hele går i stå, hvis den person er syg eller har travlt.

For det andet begår medarbejderne flere fejl, hvis de er vant til, at der er en, som tager alle beslutningerne for dem. Så er de nemlig ikke i stand til at håndtere uventede situationer. Når man så starter med at give ansvar til folk, kan det godt være, at der sker fejl, men ret hurtigt vokser folk med opgaven og bliver selvtænkende.

For det tredje øger det medarbejdernes arbejdsglæde. For eksempel består supportafdelingen hos Visma Dinero af unge i starten af 20'erne i studiejob, og de har beføjelser til at give en kunde penge tilbage for et helt år, hvis de vurderer, at det er vejen frem.

- De er simpelthen så glade for at være her. De føler sig værdsatte, og at de har frihed i jobbet. Der er ikke nogen, der bestemmer, hvordan de skal sige hej til kunderne, og de bestemmer også selv deres mailsignatur, for de må og skal bruge deres egen personlighed, fortæller Martin Thorborg.

5. Udvikl dine lederegenskaber

Ledelse er i konstant bevægelse, så det er vigtigt, at du udvikler dig som leder.

En god måde at udvikle sig som leder på er at være med i bestyrelser. Der kan du sidde sammen med andre dygtige ledere og høre, hvordan de træffer beslutninger og kommunikerer. 

Det er ikke bare sådan lige at komme med i en bestyrelse, men man kan for eksempel starte med at sidde i et advisory board for en startup for at få erfaring. Men sørg nu for at tage en bestyrelsesuddannelse, så du er med på, hvilket juridisk ansvar du har som en del af en bestyrelse, indskærper Martin Thorborg.

6. Få medarbejderne med på missionen

Hvis dine medarbejdere skal føle sig stimuleret af deres arbejde, skal de være med på din virksomheds mission.

For Visma Dinero er missionen at tilbyde og yde god service til de mindste virksomheder i Danmark, hvor folkene bag ofte tjener meget lidt. Samtidig er det dem, der skal skabe den næste store virksomhedssucces, og Visma Dinero skal hjælpe med at understøtte den rejse.

- Det er nogle af de allervigtigste mennesker i Danmark, vi servicerer ved at prøve at lette deres administrative byrde, så de får mere tid til deres familie eller at drive virksomhed. Det er den historie, jeg snakker meget med vores medarbejdere om, så de ved, hvor vigtigt vores arbejde er i forhold til vores kunder.

- Det betyder, at når de er til middagsselskab, så fortæller de ikke, at de arbejder med et regnskabsprogram. De fortæller, hvordan de letter de administrative byrder for de små virksomheder, der ikke har så mange penge, og som er en del af Danmarks fremtid. Det er en meget, meget stærk historie. Og har man så stærk en historie, så har man nogle medarbejdere, der er langt mere motiverede for at lykkes, siger Martin Thorborg.

7. Dyrk dine styrker, og erkend dine svagheder

Som leder skal du erkende, at du ikke kan alt.

- Jeg er dårlig til at ansætte, det kan jeg ikke finde ud af. Jeg er ikke særlig god til lønsamtaler, for jeg er faktisk konfliktsky på mange områder. Det lyder lidt fjollet, når jeg sidder som chef for mange mennesker siger Martin Thorborg. 

Det har han arbejdet sig rundt om ved at ansætte folk, der kan hjælpe med de ting, han ikke er god til.

Til gengæld er Martin Thorborg klar over, hvordan han er god til at motivere folk og lægge en strategi, så det er der, han lægger sin tid.

- Bliver man 20 procent bedre til det, man er god til, får du et langt større udbytte end ved at blive 20 procent bedre til det, du ikke er god til, pointerer Martin Thorborg.

Derfor skal du finde din passion som leder og dyrke det. Læs om det, følg spændende mennesker eller ledelsesguruer på sociale medier - Martin Thorborg anbefaler Twitter - og hold dig opdateret på nye tendenser og trends. Den inspiration kan være med til at holde dig skarp.

- Find din styrke, få hjælp til resten, slår Martin Thorborg fast.

Garant lander årsresultat bedre end forventet, LMS365 henter trecifret million-investering, og Formuepleje går markant tilbage

Her får du fem udvalgte nyheder fra det aarhusianske erhvervsliv.

Du kan altid finde alle ugens regnskaber fra Aarhus-virksomheder på erhvervslivaarhus.dk

Garant trimmer forretningen for at vinde markedsandele

- Sidste år opsagde vi samarbejdet med 19 leverandører, hvor indtjeningen var for lille, og det kommer også til at ske med flere i år. Vi stiller større krav til samarbejdet med leverandørerne end tidligere, og vi er i gang med at flytte varekøb til samarbejdspartnere, der er mere sultne efter at handle med os, siger CEO Peter Rønn. Pressefoto

Inbogulve amba, der er indkøbsforeningen for Garant-kæden og Erhvervsgulve.dk, kan fremvise en samlet bruttoomsætning på 1,3 milliarder kroner i 2022. Indkøbsforeningens resultat lander på 31 millioner kroner. 

Inbogulve Amba forventer, at salget til kædens medlemmer vil dale i 2023 på grund af udsigterne til et marked i fortsat nedgang. Det får imidlertid ikke direktøren til at fjerne foden fra speederen. 

- Lige nu gør det også ondt på konkurrenterne – ikke mindst dem, som ikke har helt så mange kræfter at stå imod med. Et marked i nedgang er også en gylden mulighed for at vinde andele, og nu mens alle er ramt, styrker vi forretningen, så vi kommer til at stå endnu stærkere, når markedet atter vender, siger Peter Rønn, CEO i Inbogulve amba.

Systematic henter gammel kending fra digital startup

Henrik Mørck Mogensen vender tilbage til Systematic, hvor han tilbragte de første 12 år af sit arbejdsliv. Pressefoto

Henrik Mørck Mogensen er fra 1. april ansat som Group Senior Vice President for Systematics Healthcare Operations. Han kommer fra en stilling som CEO i den digitale startup Frameo. Og han har tidligere været ansat i Systematic, først som ingeniør og sidenhen indenfor projektledelse og forretningsudvikling. 

- Jeg glæder mig meget til at komme tilbage til Systematic. Det er en virksomhed fyldt med dygtige og fantastiske mennesker, og husets høje faglighed og gode kultur afføder bundsolide løsninger, der gør en forskel for samfundskritiske sektorer verden over, siger han.

LMS365 rejser 137 millioner kroner i ny investeringsrunde

LMS365s elæringsplatform har over en million brugere, og virksomheden beskæftiger over 175 mennesker. I 2022 havde virksomheden en årlig omsætning på 135 millioner kroner sammenlignet med 84 millioner kroner i 2021 og 7 millioner kroner i 2018. Pressefoto

Johan Wedell-Wedellsborg, Erik Stannow samt stifterne af Lagkagehuset er blot nogle af dem, der har investeret i Aarhus-virksomheden LMS365, der netop har rejst 137 mio. kroner i en Serie A-runde. Lead investor i runden er den New York-baserede fond Blue Cloud Ventures.

- At rejse en investering af denne størrelsesorden i det nuværende marked er fremragende for hele holdet og et vidnesbyrd om alt det hårde arbejde, der er lagt i at nå til dette punkt. Denne kapitalindsprøjtning repræsenterer en væsentlig gearændring i vores forretning. Den beslutning vores CTO, Freddy Bang tog om at bygge videre på Teams i 2016 udløste en fænomenal vækst rejse, og nu er vi klar til næste kapitel, siger Rasmus Holst, CEO i LMS365.

Formuepleje leverer utilfredsstillende resultat

Trods det pauvre resultat sidste år har den nye topchef Peter Kjærgaard. ikke planer om at gennemføre en decideret sparerunde. Pressefoto

Årets resultat efter skat endte på 67,8 mio. kroner mod et resultat efter skat på 482,6 mio. kroner i 2021 hos Formuepleje. Det svarer til et fald på 86 procent, og det markante fald har resulteret i det dårligste resultat siden 2012, hvor bundlinjen endte på 34 mio. kroner.

- Tallene taler for sig selv – det er ikke et tilfredsstillende resultat. Det var ikke helt uventet, at vi efter et særdeles godt resultat i 2021 ville opleve et dyk i 2022, der var præget af krig, inflation og rentestigninger. Det satte markante aftryk på de finansielle markeder, skriver Peter Kjærgaard, administrerende direktør i Formuepleje, i en mail til Finans.

OK præsenterer overskud på over en milliard kroner

Administrerende direktør for OK, Michael Løve, kan sagtens være glad for årsresultatet, der byder på både rekordomsætning og overskud. Pressefoto

Energikoncernen OK er kommet flot igennem 2022 med et rekordresultat på knap 1,1 mia. kroner før skat. Selskabet vil bruge en stor del af indtjeningen på at investere massivt i nye markeder de kommende år.

- Det er godt, at de konventionelle produkter lige nu er en sund forretning, for vi lægger mange ressourcer i at opbygge en nøglerolle på markedet for opladning af elbiler. Det kommer uden tvivl til at koste mange penge, men det er vi indstillet på.

- Som kundeejet virksomhed og leverandør af fossile produkter, føler vi faktisk, at det er vores pligt. Ikke bare at stille nye alternativer til rådighed, men at få alle danskere med på vognen. Det betyder, at vi vil tilbyde grønne løsninger, der er attraktive, siger CEO Michael Løve.

overskrifter

Aarhus rundt på ét minut

Vi ved, du har travlt, så her får du en lynhurtig overflyvning på det, der i øvrigt rører sig i det aarhusianske erhvervsliv.
  • Sagen om den svindelmistænkte Martin Storm Rasmussen, der efterforskes for mindst 307 millioner kroner, trækker også tråde til Aarhus, hvor psykologhuset Acindria endte med at gå konkurs som følge af deres tidligere investors bedrageri. Det skriver den tidligere direktør og ejer Martin KlothLinkedin. Tv-programmet Pengejægerne kigger netop nu nærmere Martin Storm Rasmussens forretninger og den fulde dokumentar kan ses på DR TV.
  • Torsdag 20. april åbner TechCircle, der er Midtjyllands digitale innovationshub, som skal gøre virksomheder klogere på alt fra digitale forretningsstrategier, cyber security og bæredygtig produktion til big data og digitale tvillinger. Det er gratis at deltage i åbningen af TechCircle, som finder sted i Storesal på Dokk1 i Aarhus. Alle er velkomne til at tilmelde sig åbningen her.
  • Claus Pettersson tiltræder 1. maj i en ny stilling som direktør hos Den Jyske Opera. Den øverste ledelse vil fremover udgøres af operachef Philipp Kochheim og Claus Pettersson som direktør, der sidestillet refererer til bestyrelsen og arbejder sammen om den daglige ledelse i organisationen, skriver Den Jyske Opera på sin hjemmeside.
  • PostNord og Dansk Industri lancerer i partnerskab med Vertica, KPMG, DI Digital og Digital Dogme en ny pris, der skal hylde e-commerce talenter. Den nye pris er i realiteten er delt i to; eCommerce-lederen og eCommerce-frontrunner. Prisen bliver uddelt 21. september, og det er allerede nu muligt at indstille virksomheder her.
  • Lind Capitals CEO, Martin Markussen, fratræder sin stilling efter 16 år i virksomheden. Martin Markussen efterfølges indtil videre af Tue Harritz Grosen, der i dag fungerer som virksomhedens CFO.
  • Aarhus Universitetsforlag lukker nyhedsmediet Vid&Sans fra og med 30. april. Det sker efter en afgørende samarbejdspartner trak sig før jul, og det ikke har været muligt at finde en alternativ forretningsmodel. Alle medarbejdere er opsagt med udgangen af april. Allerede publiceret indhold gøres herefter frit tilgængeligt på vidogsans.dk, oplyser mediet på sin hjemmeside.
  • Højbjerg Maskinfabrik har oplevet en relativ stor nedgang i resultatet i det seneste regnskabsår. I regnskabet er overskuddet mere end halveret fra 105,2 millioner til 40,6 millioner kroner før skat.
    - Overordnet set endte 2022 med rekordomsætning, men dette til trods endte indtjeningen lavere end sidste år​ og under ledelsens forventninger, lyder det i ledelsesberetningen.
  • Jesper Heinsvig vender tilbage til Envision som ny Chief Commercial Officer. Dermed forlader han stillingen som Managing Director på Sunrise efter godt et år. Jesper Heinsvig var gennem næsten ni år en del af Envision først som kontaktchef, siden Client Service Director, skriver Markedsføring.dk