Annonce
Trine Remin Ankjær, HR-Chef og partner i BDO, tror, at den gode ledelse kan være med til at fastholde de dygtige medarbejdere og tiltrække talenterne. Pressefoto.
NYHEDSBREV

Vind kampen om de bedste medarbejdere

Nye tal fra Danmarks Statistik viser, at manglen på arbejdskraft fortsat er en kæmpe udfordring for mange virksomheder. Særligt slemt står det til i byggebranchen og servicefagene, men også videns-medarbejdere er blevet en eftertragtet vare.

Heldigvis findes der faktisk nogle nemme og enkelte løsninger på at sikre sig de kvalificerede medarbejdere og fastholde dem, så snart de er inden for døren. Den ene løsning handler om at gøre mere brug af efteruddannelse - både til de nyuddannede og de mere erfarne medarbejdere.

Det fortæller markedschef fra Erhvervsakademi Aarhus, Brian Kruse Jacobsen mere om i dagens nyhedsbrev. Erhvervsakademiet står nemlig bag en undersøgelse, der belyser virksomhedernes udfordringer med at gøre brug af efteruddannelse - selvom de faktisk tror, det vil kunne løse mange hovedpiner for dem selv.

Den anden løsning handler om god ledelse - om at huske at være leder for sine medarbejdere, selvom der går hverdag og travlhed i den. Det har Trine Remin Ankjær, HR-chef og partner i BDO klare holdninger til, og dem drysser hun ud i dagens klumme. Også med en lille opsang for der findes ikke fødte ledere, men der findes ledere, der forstår, at god ledelse handler om træning.

Hvis du brænder inde med gode ideer til emner, som Erhvervsliv Aarhus bør kigge nærmere på, er du altid velkommen til at skrive til os.

Du skal være velkommen til at dele dagens nyhedsbrev i dit netværk, så vi får endnu flere læsere med. Nye læsere kan tilmelde sig lige her.

God fornøjelse - og tak fordi du følger med.

Få overblik her
INSPIRATION

Universitet går forrest: Fra plastikaffald til designerstole

INDSIGT

Steffen Max Høgh gør status på bæredygtigheden anno 2022

KLUMME

Vi skylder os selv og hinanden at investere i arkitektur – ikke blot i byggeri

OVERBLIK

Det skal du vide fra ugen, der gik

NYHEDSBREV

Der er brug for at tænke mere positivt om den grønne omstilling

NYHEDSBREV

Det er nu, vi kan sætte aftryk på byens udvikling

OVERBLIK

Her får du seneste nyt fra byens erhvervsliv

RUNDTIBYEN: Per Lilholt tiltræder som ny CEO for Novicell i Danmark. Det betyder, at selskabets øverste chef, Per Kirchner, kan fokusere på at være direktør for Novicell i hele Europa. Per Lilholt var indtil for nylig direktør i Aktieselskabet, skriver virksomheden på sin hjemmeside.

INDSIGT

Direktør i Erhverv Aarhus er fratrådt sin stilling

NAVNE: Erhverv Aarhus skal have ny direktør i 2022, da Marc Perera Christensen er fratrådt sin stilling. Samarbejdet ophører efter gensidig aftale, og Marc Perera Christensen har haft sidste arbejdsdag.

OVERBLIK

Det bør du vide fra ugen, der gik

RUNDTIBYEN: Næstformand i Salling Fondene, Karin Salling, er udnævnt til kammerdame af Kongehuset. Det er en titel kun 11 andre kvinder har fået tildelt i Danmark. Det skriver Stiften.

INDSIGT

Fremtidens bæredygtige forstad kommer til Aarhus

LEDELSE

9 hurtige til Mogens Sejer Iversen: Jeg under mine kollegaer al succesen

NYHEDSBREV

CEO i Colibo: Det bedste er at kunne undværes

INDSIGT

Frameo har landets næsthøjeste vækst

OVERBLIK

Her bliver du opdateret på erhvervslivet i Aarhus

NYHEDSBREV

Iværksætter-komet søger CEO: Vi har brug for et objektivt blik udefra

NYHEDSBREV

Et blik tilbage inden 2022 rammer os

NYHEDSBREV

Iværksættere fik succes med julen