Annonce
Black Friday er årets største indkøbsdag og falder altid fredagen efter den amerikanske helligdag Thanksgiving. Foto: Kim Haugaard
NYHEDSBREV

Black Friday tilbud til dig: Inspiration, indsigt og overblik

Black Friday er over os. Men for det aarhusianske erhvervsliv er det lidt en sort fredag. I går havde vi i Smilets By 50 procent chance for at hente prisen hjem som årets leder, idet både Helle Østergaard, Danske Commodities og Per Bank, Salling Group var blandt de fire nominerede til prisen, der bliver uddelt af Lederne. Hæderen kom dog ikke til Aarhus, men gik i stedet til fodbold-landstræner Kasper Hjulmand.

SynergyXR havde heller ikke heldet med sig, da de torsdag var nomineret til en Danish Design Award i kategorien better learning, og The Upcycl måtte også se sig slået i kampen om en designpris i kategorien save ressources. Til gengæld blev Signe Ungermand og Maria Herholdt Engermann fra Mannd belønnet med talentprisen. Så helt sort ser det ikke ud for byen.

Denne sorte fredag er en amerikansk tradition, som vi har taget til os her i Danmark, og som så mange andre amerikanske traditioner er den vokset år for år. For vi er gode til at lade os inspirere af amerikanerne, og det er netop, hvad du kan i dette nyhedsbrev, hvor SynergyXR klæder dig på med nye trends indenfor Extended Reality (XR).

Der er stor forskel på, hvordan erhvervslivet tackler Black Friday. Nogle gør klar til årets største indkøbsdag, mens andre går i den modsatte grøft og helt dropper de gode tilbud for i stedet at hylde bæredygtigheden. Så i dagens anledning opdaterer vi dig med nogle af de initiativer, som fylder i bybilledet, og som et ekstra godt tilbud til dig kan du lytte med i Erhvervsklubben, der blandt andet ser nærmere på hackerangrebet hos Vestas.

Dagens tilbud er ikke kun begrænset til dig. Du er velkommen til at dele det i dit netværk og nye læsere kan tilmelde sig nyhedsbrevet her.

Vi ønsker god fredag - og god fornøjelse med dagens tilbud.

Få overblik her
INSPIRATION

Universitet går forrest: Fra plastikaffald til designerstole

INDSIGT

Steffen Max Høgh gør status på bæredygtigheden anno 2022

KLUMME

Vi skylder os selv og hinanden at investere i arkitektur – ikke blot i byggeri

OVERBLIK

Det skal du vide fra ugen, der gik

NYHEDSBREV

Der er brug for at tænke mere positivt om den grønne omstilling

NYHEDSBREV

Det er nu, vi kan sætte aftryk på byens udvikling

OVERBLIK

Her får du seneste nyt fra byens erhvervsliv

RUNDTIBYEN: Per Lilholt tiltræder som ny CEO for Novicell i Danmark. Det betyder, at selskabets øverste chef, Per Kirchner, kan fokusere på at være direktør for Novicell i hele Europa. Per Lilholt var indtil for nylig direktør i Aktieselskabet, skriver virksomheden på sin hjemmeside.

INDSIGT

Direktør i Erhverv Aarhus er fratrådt sin stilling

NAVNE: Erhverv Aarhus skal have ny direktør i 2022, da Marc Perera Christensen er fratrådt sin stilling. Samarbejdet ophører efter gensidig aftale, og Marc Perera Christensen har haft sidste arbejdsdag.

OVERBLIK

Det bør du vide fra ugen, der gik

RUNDTIBYEN: Næstformand i Salling Fondene, Karin Salling, er udnævnt til kammerdame af Kongehuset. Det er en titel kun 11 andre kvinder har fået tildelt i Danmark. Det skriver Stiften.

INDSIGT

Fremtidens bæredygtige forstad kommer til Aarhus

LEDELSE

9 hurtige til Mogens Sejer Iversen: Jeg under mine kollegaer al succesen

NYHEDSBREV

CEO i Colibo: Det bedste er at kunne undværes

INDSIGT

Frameo har landets næsthøjeste vækst

OVERBLIK

Her bliver du opdateret på erhvervslivet i Aarhus

NYHEDSBREV

Iværksætter-komet søger CEO: Vi har brug for et objektivt blik udefra

NYHEDSBREV

Et blik tilbage inden 2022 rammer os

NYHEDSBREV

Iværksættere fik succes med julen